tiistaina, heinäkuuta 11, 2006

Top-5

Pitkästä aikaa pikkulista:

1.) Dixie Chicks: Taking the Long Way (CD)
2.) McQueen: Blinded
3.) Bleak: Crossword
4.) Raconterus: Broken Boy Soldiers (CD)
5.) Take That: Back for Good

1.) Dixie Chicks on minun ja varakapteenimme Jonzen yhteinen mielenkiinnon kohde, jonka arvoa ei pienessä maassamme vielä kunnolla tunneta. 2.) McQueenin Blinded on pakko käydä kuuntelemassa muutaman kerran päivässä yhtyeen kotisivuilta. Toivottavasti kappale löytyy ensi kuussa julkaistavalta esikoislevyltä. 3.) Bleakin esikoisesta puolestaan eivät kriitikot ole juuri välittäneet; levy on kuulemma laskelmoitua, sydämetöntä ja yksioikoista musiikkia tyhmille tytöille. Mutta en voi mitään. Crossword pyörii päässäkin taajaan, eikä haittaa yhtään! 4.) Raconteurs kasvaa koko ajan suuremmaksi ja suuremmaksi. 5.) Take That oli Take That; sain näppeihini poikabändin kokoelman ja halusin heti kuulla pitkästä aikaa tämän loistavan Bee Gees -tulkinnan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tyttäresi kerjäsi eilen levykaupassa Dixie Chicksien levyä. Aivan tosissaan.

Mackan kirjoitti...

Likalla on hyvä maku!

Suojakänni kirjoitti...

Onko tämä jonkinlainen kompapostaus? Back for Good on aitoa Barlow-tuotantoa, eikä todellakaan mene Gibbin vinkuniekkojen piikkiin.

Todella turhauttavaa muuten tehdä lomaltapaluukommentteja viikon myöhässä. Kukaan näitä kuitenkaan lue.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...