maanantaina, heinäkuuta 10, 2006

Kolmas päivä

Parasta: The Winyls
Pahinta: Flinch

Maijaa olisin katsellut mielellään vielä pidempään, mutta tuli jo kiire kotiin seuraamaan MM-finaalia. Henkilökohtainen tunnelmani oli korkeimmillaan Zidaden ensimmäisen vaarallisen pääpuskun aikana (jatkoajan puoliväli). Jälkimmäinen pääpusku puolestaan sai kaikki näkemään punaista. Italia oli eilen Ranskaa parempi.

4 kommenttia:

LL kirjoitti...

Kuulostaa siltä, että teillä on ollut siellä kivat festarit!
Laitahan, muuten, postia, jos olette pysähtymässä näille suunnille tapaamisen pituiseksi ajaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Eikä ollut. Ranska oli parempi.

Mackan kirjoitti...

LL: Mukavaa oli, totta vie. Otan yhteyttä kun saan asiat itselleni muotoiltua selkeäksi kokonaisuudeksi.

Pekka: Koko turnaksessa kyllä. Italialla saattoi olla helpompia vastustajia.

Jonze kirjoitti...

Vilkkumaan Maija oli kyllä sunnuntain musiikillista kärkeä. Tunnustan tosin, että kävin välillä huilaamassa, mutta onneksi soitto kuului rantaan saakka.

Hannibal & Soppa toivat joukon kavereita lavalle, mikä oli hauskaa ja Beats & Styles pomputti puolestaan tanakkaa biittiä.

Festarin päättänyt Negative on liian YleX-osastoa minun makuuni, mutta loppuun saakka oli kuitenkin painettava koko rahalla. Arrrr!

Kerkisin kotiin palattuani vielä vilkaista pari biisiä Curen keikkaa telkkarista ja lisäksi jotakin iloista etnomusiikkiorkesteria sen jälkeenkin, which was nice!

Top-5

Raahe Jäätelö Aki Kaurismäen elokuvat Kalastajan kalagrilli Rantakadulla Pitkät kävelylenkit ennen lounastuntia Nukuin pitkät päiväunet. Nim...