lauantaina, heinäkuuta 15, 2006

Rokkivekkari 81

Hyvä ystäväni Eriko Sato kertoi minulle vesijumpassa, ettei hän aio missään tapauksessa jättää väliin ensi tiistain Olipa kerran radio -ohjelmaa kello 10:00 alkaen Suomen aikaa.

Mikset, kysyin, ja hän vastasi, että kun sieltä tulee uusintana se vuoden 1981 naistenviikon Rokkivekkari. Mutta eihän Yleq kuulu Japanissa, ei itse asiassa edes Rovaniemellä, jatkoin. Hän alkoi kikattaa ja kysyi olenko niin pöllö, etten ole vielä hankkinut digiboksia.

Aloin ymmärtää, mutta se vähän hämmentää, että Erikolla on tapa hiplata minua nauraessaan. Varsinkin uima-altaassa ja varsinkin paikoista, jotka on tapana pitää katseilta ja kosketuksilta suojassa. Ehkä Japanissa on vain vapautuneempi kulttuuri koskettamisen suhteen kuin meillä jäykässä ja estoisessa Suomessa.

Kerroin nolona, ettei minulla ole edes tavallista analogista televisiota. Tässä vaiheessa Eriko hihkaisi jotain japaniksi, toisetkin tytöt tulivat kimppuuni ja varastivat uimahousuni ja juoksivat pois. Sain kuulemma tulla hakemaan ne naisten saunasta jos olen heille kiltti.

Ajattelin, että nyt menee koko kuntoilu pilalle, mutta kun satuin harmissani vilkaisemaan sykemittaria, urheilinkin pulssista päätellen täydellä teholla. Lähdin lampsimaan kohti saunaa, josta kaikui maanittelevia huutoja. Mietin samalla eikö sillä kanavalla tosiaankaan ole lähetystä netin kautta. Hm.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

A very lovely picture!

Jackie Chan 70 vuotta

 Onneksi olkoon Jackie Chan 成龍 ! Jackien stuntit top-10 .