keskiviikkona, lokakuuta 13, 2004

Voitto

Eilen kerättiin siis voitto kotiin, tosin sopivan tiukasti puolen pisteen marginaalilla. Vaikutti vähän siltä, että Roots ei ole tottunut olemaan pääsemättä loppuotteluun. Olin itse kai taas arvottomimmasta päästä pelaajia, vaikka tällä kertaa voin todeta jo tuottaneeni joukkueellemme joitain selviä pisteitäkin. Muistaakseni.

Putkeni yksilökysymysten pisteenkerääjänä sitten katkesi. Onneksi ehdin saada toisenkin ilmaisen oluen tietämällä Love storyn tunnuslauseen. Vuosi 1970-projektiini kuuluisi katsoa ko. elokuva, mutta en ole kehdannut lainata sitä, koska se olisi niin tyttömäistä ja lällyä. Sitäpaitsi olen jo lukenut kirjan. Sen voin tunnustaa.

Sitten asiaa: Wikipedian mukaan musiikkitieteilijä Remo Giazotto sävelsi "Albinonin" Adagion 1945 käyttäen pohjana jostain dresdeniläisestä kirjastosta löytämäänsä bassolinjaa ja kuuden tahdin melodianpätkää. Paras versio taitaa olla Ynkan Icarus dream suite.

1 kommentti:

Mackan kirjoitti...

Roots on kieltämättä ollut pettymys, mutta eiköhän joukkue vielä yllä tälläkin kaudella entiseen loistoonsa.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...