tiistaina, lokakuuta 05, 2004

Eläkeläinen muistelee

Käynnistin toisen kotitietokoneen pitkästä aikaa ja kävin läpi sen minulle aiemmin jokseenkin tuntemattomia mp3-arkistoja. Huomasin pitäväni eräästä levystä, josta en kuvitellut pitäväni. Ajattelin: onpa mukavaa kun ei enää tarvitse tästäkään kirjoittaa mitään mukamas näkemyksellistä. Kyllästyn varmasti koko rällätykseen parissa päivässä.

Muuten olen sitä mieltä, että autotunellinen maailma on musiikillisesti ottaen vähintään 30 % parempi kuin autotuneton maailma. Eläköön tekniikka!

(Lisäys: lisäsin blogilistamenestyslinkin tuonne oikealle.)

1 kommentti:

Mackan kirjoitti...

Että mitä epäinhimillisempi sitä parempi? Höpsispöpsis. Kyllä Tommillekin tulisi itku silmään, jos hänen suuresti RAKASTAMANSA Robert Plantin Zeppelin-levytykset korjaltaisiin kohdilleen. Vaan tuskinpa täällä julkisuudessa, yksityisesti itkisi. Nyyh. Toisaalta olen samaa mieltä tekniikan suhteen, mutta hiukan eri kantilta. Minun märkä uneni on, että kaikki 20- ja 30-lukujen blues-levytykset saataisiin duunattua sellaiseksi, että ne kuulostaisivat kuin ne olisi äänitetty vähintään tämän päivän tekniikalla. Illuusio siitä, että kuuntelisi Skip Jamesia kuin hän soittaisi ja laulaisi samassa huoneessa on lähes sietämättömän ihana.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...