torstaina, lokakuuta 07, 2004

Aikuisten ihmisten vaikeat asiat not considered harmful

Eilen illalla otin henkilökohtaisen revanssin Karhu-galleriassa. Sosiologian illanvieton tietokilpailun voitti joukkueemme Metal Kings, tosin tuomaripelillä. Tilastotieteen lehtori vakuutti tuomarin, että joukkueemme vastaus rajahyödyn määritelmästä oli oikein. Olihan hän sen itse kirjoittanut.

Tulin lähteneeksi pubista suunnilleen kymmeneltä, koska ihmiset, joilla on kypsien yksilöiden tärkeitä velvollisuuksia eivät voi riekkua pitkin öitä. Aamulla heräsin pimeässä. Katsoin kelloa, ja se oli puoli seitsemän. Näin värikkäitä ja pitkiä unia, joten oman kokemukseni mukaan olin nukkunut kunnolla.

Rupesin kertaamaan tilannetta. Oli käynyt niin, että olin tullut kotiin joskus ennen yhtätoista, ja koska tyhmä mieleni luuli, että tupakanhajuisena ja kaljoissa tullaan kotiin vasta aamuhämärissä, paukautin nukkumaan saman tien. Aamuseitsemään oli siis kahdeksan tuntia tehokasta uniaikaa. Tässä tarinassa oli opetus.

1 kommentti:

Mikko kirjoitti...

Hmmm. En taaskaan tajunnut. Liittyikö tämä opetus heräysvälineistön pitämiseen pöydällä oikein päin?

Kiitos muuten linkistä hienoon huoneentauluun. En tiedä kuka on kuvassa, mutta näyttää vakuuttavalta. Onko kyseessä joku julkisuuden henkilö? Minä en tunne ulkonäöltä juuri muita kuin Matti Nykäsen.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...