torstaina, lokakuuta 28, 2004

Päätös

Sovitaan niin, että Tonille ei hankita seuraajaa eli joukkueemme on tästä lähtien"virallisesti" nelihenkinen. Ehdotan kuitenkin samalla, että varaamme viidennen pelaajapaikan mahdollisille vierailijoillle ja satunnaisille vahvistuksille (muistakaa vaan esim. Ollie The Dick ja hänen vakuuttava kontribuutionsa).

[Hetkinen! yksi, kaksi, kolme....kuusi! Miksi uunoja on kuusi? Hä?]

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mainittakoon täälläkin, että ulkoistin musiikkimakuni kapteenimme Jupen käsiin. Aivan turha valita, mistä "tykkää" tai ei tykkää. Kokeilen jonkin aikaa ja jos toimii, alan ulkoistaa muitakin elämänalueitani. Tehokkuus on päivän sana.

Taidekirjastossa oli muuten vähän aikaa sitten näyttely, jonka taustaäänenä oli kuorolaulua. Vasta nyt tajusin, miksi olen aina inhonnut yhteislaulua. Sehän kuulostaa aivan karmealta. Epämusikaalisena ihmisenä en tietenkään tiedostanut sitä aiemmin, mutta kirjastoon kuuluva ölinä antoi ymmärryksen. Kai siitäkin pitää kiittää. Oleminen on kiittämistä, sanoi natsi-Martin aikanaan.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Tytöt pääsevät muutenkin niin helpolla. Ei kalliisti taistelemiamme voitto-olusia heille, tai eroan.

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...