keskiviikkona, lokakuuta 13, 2004

Apina

Mukavan tiukka voitto. Itse olin kaikesta huolimatta jotenkin poissa tolaltani. Join myös liikaa olutta ja äidyin kovaäänisesti melskaamaan kuin apina. Syynä oli tietenkin paviaanijupakka, jonka otan kaikkinensa hyvin henkilökohtaisesti.

4 kommenttia:

Antti L kirjoitti...

Onnittelut voitosta! Käykäähän tsekkaamassa rootsblogi: http://rootsblog.blogspot.com/

Mackan kirjoitti...

Kiitoksia! Hyvältä näyttää Roots-blogi.

Anonyymi kirjoitti...

Lisäsin Rootsit ja No 1. knowsit tuohon oikealle linkkilistaan. Hyvät meiningit teillä. Hienoa kun pidetään kilpailuhenkeä yllä eikä sorruta liikaan sopuiluun.

En löytänyt tiistain apinasarjakuvaa, mutta kuskasin sen kyllä kotiin ja voin skannata kun löydän. Jos siitä ei seuraa mitään hirveitä taisteluita ja mielipahoja.

Mackan kirjoitti...

Jos vaan löydät Tommi sen hienon ja totuudenmukaisen piirroksen, olisin ainoastaan mielissäni, jos se julkaistaisiin kaikkien ihmisten iloksi.

Jonze voisi käydä kuvaamassa palkintopystiä, koska siinä on toistaiseksi ainoastaan Poikakuoro nimi. Näyttäisi hienolta tuossa sivun marginaalissa. Otatko Jonze kameran mukaan ensi kerralla?

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...