sunnuntaina, elokuuta 02, 2009

Lisää kesäbiisejä


  1. Mando Diao: Dance With Somebody
  2. Michael Jackson: Billie Jean
  3. Amy MacDonald: This Is The Life
  4. Empire of the Sun: We Are The People
  5. Promoe: Svennebanan ;)
Siinä ois niinku kesä 2009

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä tarkalleen miksi, mutten siedä noita ulisevia mieslaulajia. Piti panna video poikki heti kun jollotus alkoi.

Nykyään ulisijoita tuntuu olevan joka orkesterissa. Taas osoitus, kuka on pudonnut kelkasta.

Inksu kirjoitti...

Eli se on sitten kunnon äänenmuodostus mikä pitää olla jotta voit kuunnella laulua. Se on kyllä yksi nouseva trendi myös. Nimittäin oopperalaulaja Matti Salminen tekee tänä kesänä tanssilavakiertueen Saimaan rannoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Luulen, että tuo ulina vain symboloi elämäntapaa, jota pidän vastenmielisenä. Ainakin se tuntuu jotenkin epäeroottiselta.

Tanssilavakulttuuri on päässyt menemään ohi ja Saimaa on jossain tavattoman kaukana. Sen sijaan olen viime aikoina ruvennut kuuntelemaan naisten laulua. Etenkin myöhään illalla ja hönössä. Tämän hetkinen suosikkini on bulgarialainen Vesselina Kasarova. Vanhat Kathleen Ferrier, Lisa della Casa sekä Kathleen Battle miellyttävät myös.

Alan siis olla samoilla linjoilla kuin vuonna 2005 tapaamani yöjunan ystävällinen herrasmies, joka kutsui hyttiinsä juomaan viiniä ja kertoi olevansa matkalla kuuntelemaan oopperaa koska kuulemma rakasti diivoja, erityisesti mezzosopraanoja.

Anonyymi kirjoitti...

Hah, nyt keksin mikä tuossa mieslaulussa tökkii. Sekä Salmelassa että poppareissa. On rumaa kun mies itkee.

Top-5

Raahe Jäätelö Aki Kaurismäen elokuvat Kalastajan kalagrilli Rantakadulla Pitkät kävelylenkit ennen lounastuntia Nukuin pitkät päiväunet. Nim...