torstaina, elokuuta 06, 2009

Madonna yök, silti menen

Menen tänään kuuntelemaan pummilla Madonnaa. Mikä on tietenkin oudohkoa, sillä Madonna jos joku on halpa ja ällöttävä toisten ideoiden varastaja ja latistaja.

Hän ei ole pelkkä mitättömyys kuten Michael Jackson, joka ei tehnyt yhtä ainutta hyvää kappaletta, vaan kunhan sätki ja kimitti muutaman vuosikymmenen kunnes Jahve toimitti pois ihmisiä häiritsemästä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aijai aika raakaa tekstiä

JahRelainen kirjoitti...

Raakaa on teksti mut niin taitaa olla tekstin luojakin (S/M taipumusta) :)

Mun mielestä Madonna on ihan okei, ei mulla sen levyjä kyllä yhtään ole eikä tule. Mut en mä radiota sulje jos sen biisi siellä soi. Ulkomusiikilliset seikathan tosta MadDonnasta tekee kiinnostavan.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, katson nyt, että aika pipo kireällä kirjoitettu. Madonnaa ei kuulunut, olivat sijoittaneet lavan väärin päin ja äänet menivät jonnekin Lauttasaareen. Ei silti, samaa kuuli äänitteeltä.

Säästän tämän kuitenkin, koska muistin haukkua siinä Michael Jacksonia. Unohdin kyllä mainita, että We are the world osoitti, että Ray Charles oli vielä näitä uudempiakin loputtomasti huonompi ja että Johnny Cash oli imelä poseeraaja.

JahRelainen kirjoitti...

Kyllähän Johnny Cash poseerata osasi, kukapa julkisuuden henkilö ei.
En mäkään aina ymmärrä tota Cash:n hehkutusta joka on paisunut aika isoksi. Ehkä sit hiffaisin paremmin jos olisin asunu Jenkeissä. Mut ei sen puoleen en mä oo ikinä tajunu koko country-skeneä, ei vaan oo mun juttu niinku ei oo myöskään heavy.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...