torstaina, elokuuta 20, 2009

Kesämusavisa!

Kauan puheena ollut kesämusavisa toteutui viimein eilen. Mukava joukko visailijoita oli saapunut Kauppayhtiöön ja tuomariaitioon nousivat EB:n Satu ja Marjo. Poikakuoro esiintyi fiktiivisenä alter-egonaan eli nimellä Lasivillapipo, jonka nimen pöytämme special guest star Matti paperiin raapusti.

Ykköskierros edettiin festariteemalla. Janis Joplin ja Woodstock hallittiin kohtuudella kuten myös Lily Allen ja Flow. Hyvää tuuria riitti myös Pori Jazzin osalta sekä Mötley Crüen ja Sauna Open Airin suhteen. 11 pistettä toi kierroksen kakkossijan pisteen päässä naapurijoukkueesta.

Tasainen sarjamme jatkui kakkoskierroksellakin, vaikka ensimmäinen Regina Spektor-kysymys meni ns. harakoille. Toisen kysymyksen Manic Street Preachers tunnistettiin vain vaivoin, mutta loppua kohden tahtimme parani. Lopussa soitettiin mm. Ilonaa ja Holiday rapia ja pisteet nostivat tämänkin kierroksen saldon 11 pisteeseen. Kakkosina taas, jos oikein muistan.

Finaalissa turvauduimme sitten uutteraan haravointiin. T. Rex tunnistettiin, Bolanin kuolinvuosi meni pieleen vuodella, kuten asiaan kuuluu. Rollins Bandia emme tunteneet, mutta Doorsista tiesimme kaiken tarpeellisen. Musikaalisävelmä Blue Sky kuulosti hyvältä ja nimestä irtosi piste. Sade oli tuttu, mutta biisinsä ei muistunut mieleen. Synnyinmaan onnistuimme arvaamaan, mutta koko nimeään emme tienneet. Siihen ei kuitenkaan finaali kaatunut ja 11 pistettä toi voiton viihtyisässä ja vaihtelevassa visassa. Illan täydensi vielä Mackan, joka bravuurasi suvereenisti yksilökysymyksissä. Koskapa herätyskello vaani jo varhaisine soittoineen, ei allekirjoittaneenne jäänyt enää pidemmäksi aikaa juhlistamaan voittoa. Kiitokset vain vielä Satu ja Marjo Bathorylle tuomaroinnista sekä yleensäkin kaikille asiaan liittyneille mukavasta illasta!

7 kommenttia:

mackan kirjoitti...

Oli hauska ilta!

Kiitokset tuomareille leppoisasta visasta. Oli tuuria:)

KY:n ihana hengetär oli jälleen nainen paikallaan. Ottakaapa mallia, miten TCB hallitaan.

Satu kirjoitti...

No kyllä oli tuuria! Mutta onneksi oli myös hauskaa, ainakin meillä Marjon kanssa :) Meinasimmehan napsauttaa mikrofonin päälle ja alkaa laulaa duona kuuluvan musan päälle, muun muassa siis ;)

Mutta joo, illan hengetär sai jälleen kerran luotua mitä parhaimmat puitteet koko illalle. Mutta mikä on TCB? To Carry Beer?

Jonze kirjoitti...

Kas, se olikin sitten 11 pistettä finaalissakin. No, korjaanpa yksityiskohdan raporttiin.

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Ette tunnistaneet Rollins Bandia! Onneksi Rollins ei osaa suomea, eikä lue Poikakuoro-blogia. Muuten Rollins saattaisi ilmestyä jonkun onnettoman poikakuorolaisen oven taakse kaula- ja otsasuonet pullistellen. Koska hän on nykyisellään joviaali multimediapersoona, seuraisi runonlausuntaa (80-luvun tuotantoa) minkä jälkeen Rollins tuuppaisi itsensä sisään ja alkaisi soittaa lemparilevyjään (mm. 77-punkkia). Samalla Henkka kertoisi karmeita kiertuetarinoita. Ja tuonko takia Rollinsin basisti on soittanut sormenpäänsä sileiksi, ettei jossain visassa hänen bändiä tunnisteta?
http://www.youtube.com/watch?v=KnodHwG85xw

mackan kirjoitti...

En ole koskaan innostunut Rollins Bandista. Mutta huono selityshän tämä on. Kai sekin täytyisi tunnistaa kaikkien muiden merkittävien popbändien ohella ohella.

Henry Rollins on mielestäni parhaimmillaan rock-dokumenttien haastatteluissa. Hauska tyyppi, vähän kuin Dee Snider.

Anonyymi kirjoitti...

En minäkään ole Rollins Bandista erityisen innostunut, mutta kyllä se pitäisi olla aika helposti tunnistettava. Black Flagin jälkeen Rollins on ollut parhaimmillaan puhujana ja kirjoittajana. Rollinsin radio-ohjelma oli aika ajoin mainiota kuunneltavaa ja Get in the Van on paras rock-aiheinen kirja, minkä olen lukenut. Tuo Do it:n spiikkauskin oli aika mainio.
-jussi

Bachia pääsiäisenä II

Carl Philipp Emanuel Bach: Joha nnes-passio H. 785: Leibste Hand! Ich kusse dich Elisabeth Scholl,  altto Basel Baroque Chamber Orchestr...