lauantaina, elokuuta 15, 2009

Back to 80's



Tossa uutta äänentoistolaitteistoa pikkuhiljaa testaillut ja kaivannut vanhoja suosikkeja taas esille. Kasarimatskusta uudestaan innostuneena ja kunnon laitteilla kuunneltuna huippu fiiliksiä syntynyt. Aikaisemmin kun paskoilla vehkeillä kuunteli niin muoviseltahan nuo tuon aikakauden tuotokset kuulostivat ja lämmintä soundia edustivat vain 70/60/50-luvulla äänitetyt levyt. Tänpäivän levyt kun ovat sitä "limitoitua" entertainment musaa oli kyseessä genre kuin genre niin 80's kama kuulostaa..... pikkasen hyvältä.
1. Japan: Quiet Life+ muutama muu biisi satunnaisilta levyiltä. Roland Juno:t suhisee, Mick Karn:n nauhaton basso luisuu, David Sylvian on helevetin hyvä laulaja. Tuotanto aivan huippua.
2. Talk Talk: It's my life.
3. Grace Jones: joku kokis
4. Blondie:n kokis.

Toverit!
Tehkää kunnon panostus äänentoistolaitteisiin niin elämänarvot asettuvat oikeisiin mittasuhteisiin ja maailmanrauha on ainakin siltäosin turvattu.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joskus kuvittelin, että poppi- ja rokkisoundit alkoivat tulla 80-luvun loppupuolta kohden muovisemmiksi ja tylsemmiksi. Eivätkä tuon ajan tuotokset olleet vanhentuneet kovinkaan arvokkaasti. 80-luvun alku ja puoliväli taas kuulostavat (useimmilta) levyiltä hyvinkin innovatiiviselta ja orgaaniselta. Tuo nyt kuitenkin ihan "musta tuntuu"-periaatteella. Sontaahan on tuotettu aina. Omalla levylautasella ovat viime päivinä vierailleet 23 Skidoo, Fun Boy Three, Toyah, Kenny Everett ja Bananarama. Talk Talk voisi olla kanssa paikallaan.

JahRelainen kirjoitti...

Mullakin taitaa olla joku bananaraman kokoelma evy tuolla vinyylihyllyssä. Pitäis vaan hommata kunnon skraitta et vois tota vinyylihyllyä alkaa hyödyntää. Toisaalta oon kyl ajatellu hoitaa noi ongelmajätteet helvettiin ja ostaa niillä rahoilla compact diskejä.

Tos ois öpaut 300 vinyyliä jotka lähtis kohtuuhintaan. Mut sniiduilijat ja penninvenyttäjät menee sit ulos parvekkeen kautta mun hellien käsien saattelemana.

Anonyymi kirjoitti...

Verbistä sniiduilla tuli mieleen, että Tommi on kirjoittanut erääseen blogiin upean, urbaanin tunneihmisen runon:

Kesä Stadi

Sun kesä
sun fiilis
sun Stadi!

mackan kirjoitti...

Edellisen kommentin kirjoitti Mackan.

Hei, siisti sanavahvistus tällä kertaa: mulqyst

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...