perjantaina, syyskuuta 12, 2008

Musavisa Semaforissa 11.9.2008

Joka sanoo, ettei voittaminen ole tärkeää, ei ole ajatellut asioita aivan loppuun saakka.

Teimme ex tempore -visareissun Semaforiin. Joukkueessamme Hanna & the boyz oli kolme jäsentä. Istuimme visapöydässä apaattisihkoina ja joimme melko nopeaa tahtia. 

Voitto meni odotetusti muualle. Emme olleet edes toisia, emmekä menneet kysymään tulosta sen tarkemmin. Kunnon munauskin tuli. Eräs nimeltämainitsematon Hanna sanoi ehdottamastani Gary Glitteristä, että se se ei ainakaan ole. Vaikka olikin. Nöyränä poikana muutin ehdotukseni Sweetiksi. Mikä se ei ollut.

Muistin itse, että Aknepop olisi julkaistu 1977. Vaikka oli 1978. Ja että Tahdon rakastella sinua olisi Tumppi Varosen sävellys. Eli ei ollut kehumista omassakaan suorituksessani. Keskityimme muihin asioihin, ja ihme kyllä olin aamulla kotonani ja pyörä pyöräsuojassa, molemmat ehjinä.

Paitsi että päätä vähän särkee. Kieliä osaavat ovat jo huomanneet tuon sarjakuvan. Se on aivan tavallinen kaupasta ostettu taskukirja, jossa Mikillä on krapula. En tiedä miten tuo on käännetty suomeksi, mutta tuskin samalla tavalla.

Lisään tähän loppuun toisenkin saksalaisnäkemyksen asiasta. Sitä on sitten kiva katsella huomis-  ja ylihuomisaamuina.

4 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Hyvä meininki! Hommaa Hannalle oikeudet blogiin:)

Anonyymi kirjoitti...

Kutsuin. Tässä on kuulemma myös asiavirhe.

Anonyymi kirjoitti...

Kutsu tuli perille, merci! Juu, asiavirhe oli.. Tommi nyt kyllä muistaa väärin. Itse ehdotti vastaukseksi ensin Sweetia. Pikku juttu, mutta ajattelin korjata :) Tuo visa oli kyllä hauska, vaikka tosiaan hävittiin oikein kunnolla. Varmatkin kyssärit meni väärin (tyyliin, "TÄH! Eiks se ollukaan oikein, mitä tää ny muka on!?"). Parempi tuuri next time.

Anonyymi kirjoitti...

"Hansu"

Mahtavaa Hanna! Tervetuloa mukaan!

Bachia pääsiäisenä II

Carl Philipp Emanuel Bach: Joha nnes-passio H. 785: Leibste Hand! Ich kusse dich Elisabeth Scholl,  altto Basel Baroque Chamber Orchestr...