keskiviikkona, syyskuuta 10, 2008

Viime yönä unessa...

Oli alkamassa rokkikeikka Rovaniemellä. Ohjelmistossa oli kolme bändiä, joista yksi oli Spacemen 3. Eka bändi oli kuitenkin ikilemppari Beasts of Bourbon. Olin joko pahasti päissään tai jännitti kauheasti, kun lippurahat lenteli lattialle ja ihmiset naureskelivat. Lipun hinta oli 14 euroa ja maksoin sen kolikoilla. Orstralian kakkapetterit aloittivat settinsä rauhallisesti, mutta juuri kuin tämän ensi tahdit soivat, ja pää alkoi selvitä tai jännitys lieventyä, heräsin - minuuttia tai paria ennen kellonsoittoa. Joo, keikalla ei ollut paljoakaan porukkaa, paikka oli pieni, myynnissä oli seiskatuumaisia levyjä. Hyvä meininki...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa! Toiselle märkä uni, toiselle painajainen.

Itse ajelin viime yönä autolla Liisa kyydissä. Liisan astuessa rattiin hän pani "stereot lujempaaaaan..."

JahRelainen kirjoitti...

.."Viime yönä unessa näin sinut saatanan kanssa."...

Jonze kirjoitti...

Viime yönä uneksin minäkin. Unessani sain kuulla Motörheadin tulevan jälleen Ouluun keikalle. En ehtinyt ostaa lippujakaan, kun kello soi ja heräsin.

Anonyymi kirjoitti...

Jåh ymmärsi oikein tekstin otsikon sisältämän intertekstuaalisen viittauksen.

Jå, just tänään sain sattumalta tietää, että Rådiopuhelimet saapuu parin viikon päästä keikalle kauniseen kotikaupunkiini.

Moudöhedistäkin oli juttua päivällä - ei keikoista tosin.

JahRelainen kirjoitti...

Täällä oli muutama vk. sitten Vahinko-festarit. Siellä Radiopuhelimista ja muista Oululaisista koostuva sekalainen poppoo soitteli nimellä J.A.Alamäki mm: Sehr Schnelliä, 1980, ManaManaa, etc.. vanhanliiton punk-ROCK biisejä.

Itse muistan hämäriä pätkiä illasta. Olin kuulemma käynyt juontamassa ekan bändin lavalla ja lauleskelin heidän taustalauluja kunnes minut häädettiin ns. huitsulan **ttuun lavalta. Semmosta se taikajuoman nappailu joskus teettää.

Top-5

1. Perjantai 2. Piimä ja näkkileipä 3. Ilta-aurinko 4. Hiljaisuus 5. Olut (alkoholiton) Minulle kelpaa alkoholiton olut, myös kaikkein halvi...