maanantaina, syyskuuta 22, 2008

Ylihuomenna alkaa

Syyslukukausi alkaa ensi keskiviikkona. Mutta onko meillä opettajaa? En ainakaan itse ole kuullut kenenkään ilmoittautuneen. Toivottavasti tuomari saadaan, jottei homma heti meni piloille.

6 kommenttia:

JahRelainen kirjoitti...

Stay tuned (niinkui jossain taisi lukea?)!
Joo-o. Mä skippaan tulevan keskiviikon. Säännöt on kait edelleen samat ja kaikki muukin, en tiedä mut viisaammat kait valistaa jos muutoksia tullut.

Anonyymi kirjoitti...

Ks. Musavisa-blogi. Se on yhteinen ilmoitustaulu.

Jonze on matkoilla ja minäkään en pääse, joten koko PK skippaa ekan viikon, ellei Inkeri päätä visailla yksin/mahdollisten tuuraajien kera.

Inksu kirjoitti...

Jaaha. Minun täytyy sitten vissiin keksiä miten tämän ratkaisen. Olen puolestani tällä viikolla paikalla, mutta sitten taas seuraavat kolme viikkoa pois, matkoilla. Jollakin konstilla haluan osallistua nyt, koska seuraavan kerran pääsen mukaan vasta joskus kuukauden päästä. Täytyy ruveta miettimään.

Mackan kirjoitti...

Ai niin! Meillähän on varsinainen ässähai käsissä, kun Mikko tulee Satun tilalle. Eli on siellä vähintään kaksi PK-pelaajaa paikalla? Mitä sanoo Mikko? Oletko jo suostunut kosintaamme?

Anonyymi kirjoitti...

Siirrän matkan alkua. Olen siis avauskokoonpanossa!

Petri kirjoitti...

Juu meidän joukkueen Pekka pitää siis ekan visan.

Bachia pääsiäisenä V

 Konsertto cembalolle, jousiorkesterille ja basso continuolle, sov. uruille BWV 1052 Iveta Apkalna, urut hr-Sinfonieorchester, joht. Ricca...