keskiviikkona, helmikuuta 25, 2015

Telsu, top-jotain





1. True Detective. Woody Harrelson ja etenkin Matthew McConaughey vetävät kyllä niin miehekkäät ja elämänmakuiset roolit että kättä lippaan vaan siellä siistiä sisätyötä tekevät miehenretaleet.

2. Kaukasia 30 päivässä. Voisin jopa väittää että Haapasalon paras "30 päivässä" sarjoista, rentoa ja kuitenkin poliittisesti ottaa kantaa.  Katellaan nyt kuitenkin loppuun asti.

3. Manitbois/Bulttibois uusinnat.   Aake Kalliala on suomen törkein kyykyttäjä, tylyttää peteliuksen roolihahmoja 8-2.  Clint Eastwood jää kakkoseks. Toisinaan noi on PulttiboisManitbois jaksot ihan kohtuuttoman kökköä mut sit kun osuu maaliin niin wautsi waude.

4. Rouva Ministeri. Mukavan kepeesti käsiteltyä poliittista juonittelua. Téa Leoni:n roolin kehittymistä on rentouttava katsella ja hänen taustajoukoissakin on muutama vekkuli persoona.

5. Kingi.   Kaikkien nykypäivän laulukilpailuohjelmien ilkeä serkku joka näyttää mitä tänäpäivänä merkitsee käsite rosvosektori noin niinku tuossa formaatissa.

2 kommenttia:

Jonze kirjoitti...

Oma lista:
1. TV1:n klo 20.30 uutiset feat. sää

2. Lauantai-illan luontodokkarit

3. Teeman satunnaiset leffahelmet

4. YLE:n taltioinnit ja suorat streamit/televisioinnit rokkifestareilta

5. Myytinmurtajat (aina silloin, kun muistan katsoa)

JahRelainen kirjoitti...

Ai hitto. Lillyhammer unohtui, se vasta upea sarja.

Bachia pääsiäisenä V

 Konsertto cembalolle, jousiorkesterille ja basso continuolle, sov. uruille BWV 1052 Iveta Apkalna, urut hr-Sinfonieorchester, joht. Ricca...