maanantaina, helmikuuta 16, 2015

Musavisa

Uskokaa tai älkää, mutta pääsin näiden rutikuivien vuosien jälkeen järjestämään lähes oikean musavisan erään ex-halinallen syntymäpäiville. Paikalla oli myös jäseniä entisistä vastustusjoukkueista, joista suurin osa toimii nykyisin kunniallisissa ammateissa. Ainoatakaan ammattimusavisailijaa ei ollut paikalla.

Päivänsankari selvisi hyvin ja sai visasta puhtaat paperit. Tosin pienenpieni tahra paperille jäi disco-osiosta, kun disco-jättihitti Rosannan esittäjää ei tämä ikinuori matruusi kaikessa juhlahummailussaan pystynyt muististaan kuivertamaan. Mainitaakoon tässä, että muusikkoslangi oli hyvin hallussa!

4 kommenttia:

tommi kirjoitti...

Siis maksaako jokin instanssi ihmisille palkkaa musavisailusta?

Jotenkin muistin, että klarinetti-P:n (täällä kai kuuluu käyttää salanimiä) syntymäpäivä olisi ollut vasta aprillipäivänä, mutta taisin olla väärässä.

Mackan kirjoitti...

Ei tietenkänän maksa.

Voi olla, mutta kemuja ei ole pakko järjestää juuri kyseisenä päivän.

Minä juhlin koko viime vuoden vuoden.

tommi kirjoitti...

Ihmettelin vain tuota termiä "ammattimusavisailija". Mutta hauska kuulla, että oli hyvä vuosi, olet sellaisen ansainnut.

Mackan kirjoitti...

Se oli semmoinen kuivahko vitsiversio pro-muotisanasta.

"Jätkä on iha vittu pro"

Kiitos, vuosi 2014 oli tosi onnistunut.

Bachia pääsiäisenä II

Carl Philipp Emanuel Bach: Joha nnes-passio H. 785: Leibste Hand! Ich kusse dich Elisabeth Scholl,  altto Basel Baroque Chamber Orchestr...