maanantaina, huhtikuuta 07, 2008

Sähkötakan tuijottelua.

Tänään illalla sähkötakan eteen jumittuu taas isoliuta poppareita ja rokkareita. Kello kun napsahtaa ysin korville niin Ykkönen lähettää hupaisan Rock'N'Roll Never Dies rainan, Teemalta taas tulee Rockin seitsemän elämää 5/7, Kuuraketti Kolmoselta.
Itse olen odottanut Life On Mars sarjaa, kovasti kehuja saanut BBC:n tuotos, joka alkaa tänään Sub:lta. Tuolta löytyy sivut josta voi bongata vaikkapa joka jaksossa soitettavat musat.
Ja ne autot.... löytyiskös musavisamobiilikin tosta ohjelmasta.
Katellaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katsoin kesemmällä muutaman jakson Life on Marsia Ruåtsin kanaalilta ja tykkäsin. Jäi harmittamaan, kun jaksot olivat ne viimeiset. Mutta saisiko vielä hieman enemmän kiintoisia ohjelmia ahdettua päällekkäin.

Anonyymi kirjoitti...

Saisi. Olen television orja, enkä voi välttyä miljoonilta päällekkäisyyksiltä. Onneksi on kahdelta kanavalta tallentava digiboxi ja tavallinen digiboxi, jolloin voin katsoa toista telkkaria. So far so good, mut entäs sitten kun jos kanavat lisääntyy???

JahRelainen kirjoitti...

Itse suhtaudun jotenskin varovaisesti, nautiskellen, tuohon tv:n tarjontaan 10vuoden paussin jälkeen.
Kriittisesti siis. Muutenkin joutuu skippaamaan paljon hyviä leffoja/dokkareita just ton päällekkäisyyden vuoksi poimien vaan ne jotka aidosti kiinostaa, ei lisää kanavia. Tulee ähky muuten.
Ennemminkin joku virallinen ohjelmien lähetysaikojen koordinaattori olis tarpeen.

Tänään tulee Yölinja Teemalta, ajattelin tsekata mikä oli Albert Järvisen senhetkinen kunto. Huomenna alkaa ikisuosikkini Villi Pohjola uusintana.

Life On Mars vaikutti lupaavalta, mukavan hidastempoista ja "kulahtanutta" Hollywood kamaan verrattuna. Hienoa oli se että äänimaailmakaan ei ollut jenkkisoundeilla toteutettu, eli päällekäyvä.

Anonyymi kirjoitti...

Villi Pohjola! Jeees!

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...