perjantaina, huhtikuuta 25, 2008

Sesam aukene.

Elämä on ihanaa!!!
Sain vihdoinkin Yamaha pc2002m vahvistimen joka kuormittaa tsudion Yamaha Ns10 skobeja.
Aivan uskomattoman hienosti tuo yhdistelmä soi.
Seuraavassa törpöttely-illassa Kalle saa taas katsella kotvasen itsekseen omavalintaisia musavideoita kun me muut tutustumme vahavari&kaijjjuuutin yhdistelmän paljastavaan mutta upeasti soivaan luonteeseen.

7 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ai niinkö ne äijäilyillat meneekin =) Kalle tuijottaa videoita, Mikko tuo itseään esiin varsin kummallisella tavalla, ja muut ihailee laitteita.

Anonyymi kirjoitti...

Ja minä en ymmärrä sanaakaan mistä puhutaan koko audiovizuaalisen illan aikana.

JahRelainen kirjoitti...

Mulla on yleensä ollut seuraavana päivänä leuat kipeenä nauramisesta ja ihmeellisiä painaumia selässä ja vartalossa jotka ovat seurausta liiallisesta halailusta ja selkääntaputteluista. Kyllähän se puheenymmärtäminen ja tuottaminen on kieltämättä aika primitiivisellä tasolla aina ollut noina seinäänkuseskelu iltoina.
Viimekertainen sipsipussi testi oli aika hyvä, samaten viinanmaistijaiset.
Mutta parasta on se että kenelläkään ei ole kiire mihinkään. Ehkä ilmojen lämpiämisen myötä voimme joku kerta suorittaa nuo riitit ulkoilmassa, tosin ilman video-osastoa jonka voi korvata roisilla nuotiolla ja kunnon grillimurkinalla.

Tämä nyt on tällaista pienen piirin näpertelyä, tietynlaiset omalaatuiset persoonat tekevät yhdessä jotain, vähän niinkuin Lääkärit Ilman Rajoja liike :)

Jonze kirjoitti...

Osaakin olla miehekkään näköinen laitos! Makeeta, kun on vielä vanhan liiton viisarimittaritkin!

Mikkovee kirjoitti...

Itse asiassahan se menee niin, että mun oletettu epävirallinen ADHD mahdollistaa sen, että voin samalla sekä ihailla niitä laitteita, että tuoda itseäni esiin*. En tosin suosittele sitä kenellekään, kuka ei ole valmis kestämään seurauksia.

*Oikeastihan tuo vain tarkoittaa sitä, että en kykene keskittymään yhteen asiaan, vaan huomiopisteeni vaihtelee jatkuvasti, enkä oikeasti saa muodostettua koheesia kokonaiskuvaa mistään, vaan ainoastaan fragmenteista rakentuvan ja osin täydentäville oletuksille ja johtopäätöksille perustuvan tilannekuvan. Suomeksi sanottuna, olen usein pihalla kuin kaksi lumiukkoa pimeässä metsässä.

Mikkovee kirjoitti...

Mut toi vahvistin on kyllä hieno. Tuskin maltan pysytellä nahoissani ennen seuraavaa iltaa, kun pääsen tyyppaamaan sitä.

JahRelainen kirjoitti...

Joo on se kyllä komee mut se sointi on kyllä ihan 10++. Kuuluu semmosia ääniä joka levyltä mitä ei aikasemmin oo pystyny edes kuvittelemaankaan et niitä siel ois ollu.

Piti pistää pöydän alle kun ei oo muualla tilaa ja se painaakin 20 kiloo et pöytähän siintä pärkkele vääntyis notkolle.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...