torstaina, huhtikuuta 03, 2008

Raporttia odotellessa....




Raporttia odotellessa on hyvä puuhailla jotain ettei päädy vegetatiiviseen tilaan.
Eilen nakkispudarilla jonottaessamme, muistaakseni Laku Toukka puhui että on siirtynyt suosimaan vegetaarisempaa ruokavaliota, muistaakseni.

Siirtykää vaan kaikki vegesafkaan niin teette omalta osalta helevetin merkittävän teon vesivarantojen säästämistä kohden. Älkääkä vittu sitten väittäkö kun veden hinta pyörii öljyn kanssa samoissa lukemissa että "enhän mie tienny mitään kun piti uutta kotielektroniikka hamstrata kun sai niin halvalla".
Perkele kun helpotti. Poikakuoron vihreäsiipi päättä rapulaärinät ja panee pari kuvaa viimeviikolta kun on tämä Gigantista ostettu vekkuli digikamerakin sattui olemaan silloin mukana. Agentti Måsse Lårtensonin kuva on jostain.... vuodelta TuhatYheksänSataaYheksäkytKöntsä.

huh-huh...


5 kommenttia:

JahRelainen kirjoitti...

Korjaan, ågentti Måsse Lårtensson.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! Kuvallisuus parantaa raportin kiinnostavuusindeksiä 4.

Inksu kirjoitti...

Raporttia odotellessa voi myös mennä kuuntelemaan paikallista filharmoniaa ja P. Kuusistoa. Tänään klo 19, Roi kko. Lippuja saa ovelta, jos paikkoja vain on jäljellä. Tämä tämänkertainen vierailijahan tuli suurelle yleisölle tutuksi Jean Sibelius -viulukilpailusta, jossa soitti nimikkosäveltäjän konserton vaikeimmat kohdat ylimaallisesti hymyillen.

Kannattaa tsekata myös orkesterin seuraava konsertti. Tiedot löytyy jostain kaupungin sivujen syövereistä tai ihan vaan ohikulkeissa kirjaston ilmoitustaululta.

JahRelainen kirjoitti...

Tapahtui eilen, myöhään yöllä....

P Qsisto muuten istuskeli Kurjessa, viereisessä pöydässä, viehättävän Jasmin Mäntylän seurassa. Tuntui Qsistokin muutaman kerran naurahtavan aika leveästi pöytäseurueemme irroitteluille.

Anonyymi kirjoitti...

Haa! Tekstiviestirumba Seiskaan: Pekka Kuusisto ja Jasmin Mäntylä viettivät iltaa yhdessä!

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...