maanantaina, helmikuuta 11, 2008

Tuomareita!

Ylihuomiseksi ei ole vielä ilmoittautunut yhtään tuomaria. Sääntöpalaverissa sovimme, että annetaan uusien joukkueiden ja pelaajien varata tuomarivuorot ensin, ja loput jaetaan konkareiden kesken. Luulisi, että innokkuutta ja vastuuta riittäisi varsinkin kokeneiden pelaajien osalta. Peesaaminen ei ole suotavaa lajissa, jonka järjestäminen ja ylläpitäminen vaatii talkoohenkeä. Kiireisiin vetoaminen puolestaan ei ole kovinkaan vakuuttavaa. Maaginen sana on viitsiminen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ok, turhan saarnaava tuosta tuli, tarkoitus ei ole syyllistä ketään, eikä varsinkaan osoitella sormella. Mitään ei ole pakko tehdä. Pakko Pakotus on harrastusten arkkivihollinen.

Mutta onhan se noloa, jos keskiviikkona ei ole tuomaria!

Anonyymi kirjoitti...

Ei ei, minusta on hyvä että joku kerrankin ottaa tuon peesaamisasian esiin.

JahRelainen kirjoitti...

Näin on.
Itse en ole varma tulenko ensi kerralla ollenkaan. Pitää säätää nauhotuksia ja levätä, tuntuu taas että musaa tulee joka tuutista, pieni irtiotto tekisi gutaa.

Anonyymi kirjoitti...

"musaa tulee joka tuutista"

ja niin paljon kun musiikista pitääkin, ei soisi sen muuntuvan meteliksi - iljettäviksi ääniksi väärissä paikoissa vääriin aikoihin.

Hiljaisuus on monesti parasta musiikkia.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...