maanantaina, helmikuuta 04, 2008

Isot geet

Kun tuosta alempaa nyt ilmailuteemaan päästiin, niin jatketaanpas kunnon toiminnalla. Menneellä viikolla saattoivat iltakulkijat kiinnittää huomiota ylimääräiseen iltakohinaan taivaalla meidän poikiemme harjoitellessa yötoimintaa. Laitetaan nyt kehiin lisää g-voimia. Näillä hepuilla ei ole aikaa joutavuuksiin, kun g-voimat hipovat yhdeksikköä ja lujaa mennään ylös ja alas. Eikä ainakaan F-16:n konttorin puolelle ylimääräistä väkeä mahtuisikaan.

Tubelta löytyi mm. RIAT:issa kuvattu, ehkäpä makein tähän mennessä näkemäni F-16-sooloesitys. Moottorin äänet kuuluvat hyvin, kuten myös informatiivinen selostus. Pari vuotta aikaisemmin kuvatussa pätkässä päästään myös koneen kyytiin. Hyvin tuntuvat soolot hollantilaisilta irtoavan.

Härmässäkään ei tarvitse hävetä, kun viime vuonna RIAT:in tuliaisina oli parhaan ulkomaisen esityksen pokaali. Isompikin kone liikahtaa, kun moottoreissa on mojoa ja pilotilla taito hyppysissä. Kun pönttö on takan reunalla, voidaankin lähteä makkaranpaistoon. Saisiko olla norjalaisittain vai Australian tyyliin? Nam!

Ei kommentteja:

Jackie Chan 70 vuotta

 Onneksi olkoon Jackie Chan 成龍 ! Jackien stuntit top-10 .