keskiviikkona, helmikuuta 21, 2007

Moskun voimalla, sanon minä!

1. ylläripläjäys: Jahille tuoppi.
2. ylläripläjäys: Satulle tuoppi.

1. kierros 11/15
2. kierros 1/15
3. finaali 9,5/15

Ensimmäinen kierros oli monipuolista peruskauraa Policesta Led Zeppeliiniin. Tiesin kyllä Al Jolsonin, mutta jostain syystä kirjoitin paperiin Johnson.

Illan visailullinen kohokohta oli ehdottomasti toinen kierros, jonka voitti kevätkauden tulokasjoukkue The Jasmin Mäntylät pisteillä kaksi ja puoli. Tuomari kiusasi visailijoita kysymällä pelkästään rap-aiheisia knoppeja. Ainoa pisteemme tuli jostain ranskalaisesta räppäristä, muistaakseni Lö bigmag.

Finaali alkoi Lynyrd Skynyrdillä - ja tietoa löytyi. Gnars Barkleyn tunnistimme, mutta kokoonpanoa emme "muistaneet". Reggae oli Jahin heinää, siitä hienosti täydet pisteet. Viimeinen kysymys liittyi muistaakseni jotenkin Slayeriin. Emme tunnistaneet ja tienneet asiasta mitään vaikka pöydässämme istuu Slayerin logon päänahkansa sisäpuolelle tatuoinnut heavymimmi. Joka tapauksessa, pääsimme kolistelemaan tuoppeja jälleen kerran. Pienoinen pettymys oli visan vähäinen osanottajamäärä. Edes kaksinkertaisen mestarijoukkueen eli Donkey Kongan jäseniä ei ollut yhtään paikalla.

Poikakuoron kokoonpano: Jah, Satu, Jaakko ja Marko & erikoisvieras Pasi. Ilta jatkui roipparissa, jonka karmea feng shui saa ihmiset ärtyisiksi. Mutta voittajat hymyilevät aina!

Lisäys:

"Sovitaanko, että kevätkaudella yksikään meistä ei kysy yhtikäs mitään rapista?"

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

olen varannut ajan tatuoijalle, joka korjaa sen-minkä-lie-bändin logon kukkasiin ja sydämiin.

Alan myöskin kuuntelemaan pääsääntöisesti kansanlauluja ja säkkipillimusiikkia.

JahRelainen kirjoitti...

Ehdotankin että siirrämme jatkopaikan PinkLadyyn. Ainakin minua paikan aistikas FengShui miellyttää. Ja sinne ei kaikenmaailman pers'aukiset pääse sössöttämään karaåkea tai kyseenalaistamaan Poikakuoron tietämystä musajutuista. Toki siellä on pikkasen kalliimpaa, mutta eiköhän meidän elitistien kuulu jonkinverran sijoittaa myös oman joukkueemme hyvinvointiinkin.

... hö, ai ei vai.

Anonyymi kirjoitti...

Pink Lady on (lähes) koko poikakuorolle tuttu paikka.

Marko

Satu kirjoitti...

Mä vähän voisin väittää, että roippari on "out-of-the-picture". Ainakin tästä lähtien.

Jah, olet oikeassa viittaamalla kaikenmaailman pers'aukisiin karaåke-sössöttäjiin.

Pink Lady... hmm...

Jaakko kirjoitti...

Tässä vähän rappia niin sivistytte!

http://www.youtube.com/watch?v=--Vaz9jW054

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...