keskiviikkona, tammikuuta 10, 2007

Rap

"Radiosta kuului ainakin kaksytviis vuotta vanhaa räppiä, vähän oli hassun kuuloista!"

Aivan varmasti. Rap on jotain sellaista, mitä minä en ymmärrä ollenkaan. Osaan nimetä noin neljä räppäriä ja ilmeisesti ne kaikki ovat vanhaa koulukuntaa. Sitten on tietenkin Eminem ja Beastie Boys. Voisin myös nimetä hatusta lisää: Blacknigga Muthafokker, Enemy-69, Koolgangstah, Shammy, LovaLova, Digit&Zibit, Killer Malyyza, Brotttha Leeeroy - eiköhän sellaisiakin jostain getosta löydy. Rap-kappaleista tunnistan ainakin Rapper's Delightin ja Messagen, juuri niitä hassun kuuloisia.

Sovitaanko, että kevätkaudella yksikään meistä ei kysy yhtikäs mitään rapista?

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Jou! Public Enemy on ihan hyvä Flavor Flavinsa kanssa - samainen heebohan starailee uuden realitys-paritus-sarjan päähenkilönä. Mainoksia on ainakin vilissyt telkussa. Vanhaa koulukuntaa taidetaan olla koko Poikakööri. Paitsi Kolli. Muutenhan me ollaan niiiiin mudäärnejä, tshihih!

Mackan kirjoitti...

En tiedä, pystynkö katsomaan sitä rap-paritusta. Eilinen C.S.I. -jaksokin otti niin koville. Aiheena oli räppäreiden nahistelut, jotka kuitenkin lopulta osoittautuivat eräänlaiseksi kunniakostoksi tyyliin "Who's the bitch now?"

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...