tiistaina, lokakuuta 11, 2005

YT-neuvotteluiden jälkipyykkiä

Ilmeisesti joukkueemme kokoonpanon uudelleenjärjestely on herättänyt ihmetystä ja jopa suuttumusta kanssavisailijoiden keskuudessa.

Pintapuolisesti tarkasteltuna Pekan poisjääminen näyttää yllättävältä ja dramaattiselta, mutta kuten niin monen muunkin inhimillisen asian taustalla, myös tälläkin 'draamalla' on syynsä ja historiansa. Pekan tulevasta joukkueesta ei ole vielä tietoa. Aiemmassa postauksessa käytin tietoisesti ilmaisua siirtynee (Donkey Kongan riveihin) koska mahdollinen siirtyminen vaikutti kaikkein johdonmukaisimmalta ja luontevimmalta ratkaisulta suhteessa aikaisemmin käytyihin keskusteluihin. Tarkoitus ei suinkaan ollut määrätä tai osoittaa ketään pelaajaa toiseen joukkueeseen. Kysymys oli loogisesta olettamuksesta, ei muusta. Pyydän nöyrästi anteeksi, jos olen aiheuttanut toiminnallani ja sanomisillani mielipahaa.

Hyvät musavisatoverit! Ei vedetä asiasta herneitä nenään. Kokoonpanojen vaihtuminen ja muuntuminen ei ole mikään itkudraaman paikka. Käyttäytykäämme arvokkaasti ja keskittykäämme itse visailuun: hyvään peliin ja oikeudenmukaiseen tuomarointiin.

Lopuksi haluan jälleen toivottaa onnea kaikille musavisalaisille antamalla kaikille yhteiseen käyttöön

voimakuvan

Ei kommentteja:

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...