tiistaina, lokakuuta 11, 2005

Tulos: tyydyttävä

Ensimmäinen kierros: neljänneksi
Toinen kierros: voitto
Finaali: toiseksi

Pienellä Miles-keskittymisellä olisi voitto tullut kotiin. Donkey Konga onnistui X-tiedollaan hivuttautumaan hintsusti finaalin kärkeen. Onnittelut heille!

Erityiskiitokset uudelle jäsenellemme Jussille .Ilman häntä olisimme jääneet nuolemaan näppejämme. Olen silti aika huolettomalla tuulella; matruusimme saa ilmeisesti uuden palveluspaikan, ja uusi rivimiehemme ansaisti saman tien kuntoisuuspisteen.

Visa oli jälleen tiukka, kiitos tuomareiden. Halinallet johtaa musavisaa tasapisteissä kongalaisten kanssa. Tästä on hyvä jatkaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä voin ottaa kyllä niskoilleni (ainakin puoliksi) finaalitappion. Miles Davis, Coltrane ja Cannonball pyöri koko ajan päässäni vastauksena, mutta koska en ollut tuottanut mitään finaalin aiempiin kysymyksiin, olin valunut jonkinlaiseen apatiaan.

Hyi minä, näin maajoukkuekin aina häviää ruotsalaisille, noille joukkueemme virallisille sankareille. Tämä pitää korjata ensi visaan. Suosikkiharrastukseni musavisa siis myös ylösrakentaa luonnettani.

Mackan kirjoitti...

Minä taas takerruin itsepintaisesti ajatukseen, että Pekka soittaa vain kotimaista jazzia. Phyisalo - voi hesus sentään.

Satu kirjoitti...

No poijjaat poijjaat! Meillä meni ihan hyvin eilen, kuten todettiinkin. Muistakaa, että se pohjanoteeraus tehtiin edellisenä tiistaina! Eilinen upea nousu eka kierroksen 4. sijalta toka kierroksen voittajaksi oli hieno suoritus.

Kaikki toivat joukkueelle jälleen pisteitä, mutta taisivat olla veljekset kuin ilvekset, joiden ansiosta pääsimme sijalle kaksi. Kotimatkalla puhuimmekin Jonzen kanssa, että ilman Jussia se sarjakuvapuuhis ois ollu aikamoinen veikkauslappu.

Ensi tiistaina voitetaan!

Juu, ja kiitos tuomareille! Olitte valinneet hyvää, monipuolista musiikkia ja kysymykset oli mainioita =)

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...