keskiviikkona, lokakuuta 05, 2005

Havaintoja tuomarin tuolilta

"Kantri on paskaa", vikisi illan voittajajoukkueen edustaja hetkeä ennen finaalikierroksen tulosten julkistamista. Kymmenen minuuttia aiemmin eräs kanta-natiivi haistatteli vittua Beatles-coverin aikana. Ei kuulemma ollut 40-luvulla syntyneen musiikkia. Yhdessä vastauksessa haukuttiin kysymyksiä tyhmiksi.

Niinhän se menee. Tuomarina on vaikea olla. Se on vain siedettävä. Pahin virheeni oli väittää erään kysymyksen yhteydessä Dusty Springfieldia amerikkalaiseksi. Kiitän nöyrästi sivistyneitä uunoja oikaisusta. En tosin vieläkään ymmärrä, en sitten millään, kuinka Dusty voi kuulostaa korvissani niin amerikkalaiselta. Joka tapauksessa, kaikki lähteet pitäisi aina tarkistaa ja tuomariin pitäisi aina voida luottaa. Onneksi virhe ei tuottanut tällä kertaa vahinkoa.

Halinallet suoriutui kahdesta ensimmäisestä kierroksesta loistokkaasti. Finaalikin meni musiikin osalta hienosti. Kenties joukkueen loikkari lamautti joukkueen vasta ratkaisun alla, kun anagrammit eivät auenneet millään. Lisäksi kysymysten ylitulkinta ruuhkautti päänupit tukkoon. Lopuksi koko joukkue sokeutui manageri-kysymyksen kohdalla kokonaan. "Oxfordia suoltava partainen läski" jäi kokonaan nimeämättä.

Mutta visa oli erittäin tasainen ja kaikki joukkueet saivat ihan mukavasti pisteitä. Levyjen soittaminen on hauskaa ja ilmainen olut on aina hyvää. Kiitos ja kumarrus - ja seuraavan viikon tuomarille / tuomareille: lykkyä tykö!

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ollaan me silti aika tunareita. Nytkö se masis vasta iskee? Jälkimainingit?

Mackan kirjoitti...

Palatkaamme ruotuun jo ensi viikolla - ei, vaan jo tänään. Nyt!

Aloitan huomenna jäsenyysneuvottelut. Yksi lähtee, toinen tulee, mutta Halinallet rullaa!

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...