keskiviikkona, lokakuuta 26, 2005

Hopee ei oo häpee

Taas yksi tiistaivisa takana. Pientä toivottomuutta koimme toisella kierroksella, koska tyttöjen musiikin jälkeen heikoin kohtamme on elokuvakysymykset. Tai ainakin tuntuu siltä.

Finaalissa Noone otti kauden ensimmäisen voittonsa. Afrodite's Child -kysymyksestä olisi voinut repiä enemmänkin pisteitä pienellä aivotyöllä, ja jäljittelemättömän kiekumisen tarkkaamisella, mutta se ei olisi mitenkään riittänyt kuromaan noonelaisten neljän pisteen etumatkaa.

En muista oliko samalla kierroksella kun tyrkytin Vangelista johonkin toiseen kysymykseen. Tietenkin väärin. Toisaalta olisi ollut hauska päteä gyldyrellisti Maurice Jarrella, mutta vain John Williams oli tosi ja antoi pisteen.

Myöskään näsäviisas kiemurtelumme James Bond -kysymykseen (uusi näyttelijä ei vielä ole ollut Bond missään filmissä) jätettiin armotta pisteittä. Tuomaroiva kapteenimme ei alentunut edes vilkaisemaan kieroja ja säälittäviä selittelyitämme. Oikein!

Onnea voittajille!

5 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Aika monipuolinen visailuilta! Jonzen elokuvakysymykset olivat vaikeita, mutta erittäin taidokkaasti asetettuja. Jaskan hevostelu miellyti myös kovasti. Fiiliskuvan lisääminen osoitti neron olleen asialla.

Anonyymi kirjoitti...

Tunsin myös pientä isällistä ylpeyttä, että kaikki tuomarit käyttivät vanhaa CD-soitintani. Parempien ja kauniimpien ihmisten joukkuelainenkin.

Kehuttiin vielä kohteliaasti, että tämä reliikki se soittaa vaikka verilettua, ja minä toppuuttelin kun tiesin, että mielikseni sanotaa. Silti hyrisin mielessäni: hyrr, hyrr.

Satu kirjoitti...

Minä olin eilisessä visassa täysin hyödytön. Lipitin kokista ketjupolttaen tuppisuuna, pipo silmillä. Ainoa, jolla ilmeisesti pääsin hieman hehkuttamaan oli missitietämys. Huoh. Noin niinkuin yleisesti sanoen, ne vastaukset jotka tiesin, tiesivät myös muut.

Olen entisen loistokkaan veturijoukkueen Paha Karma. Guilty as Hell.

Joka tapauksessa Kiitos Tuomareille illan aherruksesta!

Mackan kirjoitti...

Satuush! On olemassa monenlaisia muitakin tapoja auttaa joukkuetta. Jos ei kaikkea tiedä, voi aina tsempata muita. Se, että olet pienen laumamme ainoa naaras, saa meidät urosapinat rummuttamaan rinnuksiamme ja venymään äärimmilleen. Sitä paitsi: kaikki pisteet lasketaan.

Itkut pois, olet tärkeä viidesosa!

Satu kirjoitti...

Hihi.. joo, okei. Halinallet pärjäsivät hienosti eilen. Pitäisi ilmeisesti pyytää cheerleading-tippejä ex-kollegaltani ;-)
Tommin sanoin: hyrr, hyrr

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...