keskiviikkona, lokakuuta 19, 2005

Halinallen kantapää

Kun musiikinjumala Dio aikanaan kastoi joukkueemme Styksin hyisessä virrassa, jäivät kantapäät kuiviksi. Suuressa Tupsun sodassa haavoitumme henkihieveriin jokaisessa taistelussa, jossa sotavarusteena käytetään girlie indietä*, tuota kaiken tuhoavaa, vanhuuttamme pilkallisesti ja kohtalokkaan murhaavasti osoittelevaa ääniasetta. Silti, ikään kuin vitsiksi, onnistuimme eilen raahaamaan raskaat ruhomme kolmen joukkoon puolentoista pisteen marginaaliin saaden lopulta mukaamme ainoastaan yhden vaivaisen pisteen. Sydämeen, sydämeen sattuu.

[*linkin kuvalla ei tieteellistä todistusvoimaa ad interim]

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kyllä. Eilinen visa meni penkin alle ja vähän pöydänkin. Odotin tohkeissani eilistä visaa, kun ajattelin sen olevan enemmän rokkipainotteinen. Mutta karu totuus iski takaraivooni jo ensimmäisellä kierroksella. Finaalin jälkeen totesin pettyneenä, että "eipä auttanut Burzumit ja Vargit tänä iltana".

Minusta tuntui ja kuulosti, että Puputytöt soittivat yhtä samaa piisiä koko illan.

Mackan kirjoitti...

Kaksi biisiä, joista toinen oli Motörheadin;) Ei vaan, musavisa-kysymysten tekeminen on oikeastaan pirun vaikeaa.

Edelleen suosittelen kaikille: tehkää paljon tosi helppoja kysymyksiä varsinkin kahdelle ensimmäiselle kierrokselle, tietäjät kyllä erottuvat ja kaikilla on baarissa mukavaa,

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka jäimmekin plussapisteittä, joukkue taisteli näpsäkästi puolentoista pisteen päähän voittajista. Voitimme mm. kaikki varjofinaalijoukkueet.

Jos teemavisoissa ei aina pärjääkään, pääsee ainakin näppärästi kurkistamaan toisten musiikkimakuun.

Muuten olen sitä mieltä, että tämä nykyinen tyttöjen musa on 60-70-lukujen taitteen folkrockia paremmin soitettuna ja digitaalitekniikalla koristeltuna. Se on kiinnostavaa oppia ja lohdullista on se, että tyttöyhtyeiden uuspunk taitaa olla taas kuollut. Hyvä.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...