keskiviikkona, lokakuuta 05, 2005

Me ollaan oikein hyvä joukkue

Yritin pitää eilen musavisakatastrofin jälkeen tietynlaista katu-uskottavuutta yllä. Kävin ns. hurvittelemassa tuolla kaupungin yössä - sanotaanko, että ihan koko joukkueen edestä. Oli ihan pakko jonkinlaista korviketta saada kun voittokaljat kipattiin jossain ihan muualla kuin meidän pöydässä. No, aina ei voi voittaa.

Kyllähän se harmittaa kun tuli niin huonosti pelattua. Kaksi meistä ei osannut lukea kysymyksiä loppuun saakka, heistä toisen lasi oli koko ajan puoliksi tyhjä. Se mikä minua ihan omassa suorituksessa harmittaa on se, että Kyllä, kuulin kyllä Dolly Partonin laulavan Stairway to heavenia ja Kyllä, tiedän kyllä että se on Led Zeppelinin piisi ja Kyllä, tiedän että Led Zeppelinin manageri on Peter Grant. Kiesus että harmittaa, etten lukenut kysymystä ollenkaan. Keskityin pelkästään niihin anagrammeihin, ja niissäkin olin niin sanotusti ihan pihalla.

K E S K I T T Y M I N E N on ensi tiistain visailun avainsana koko meidän joukkueelle!

Jälleen meidän joukkueessa kuitenkin nähtiin uskomattoman hienoja yksilösuorituksia. Tommi-nalle tienasi jopa yhden drinksun tietämyksellään. Jonze-nalle oli kuitenkin osaamisemme peruskivi. Kapteenin rehkiessä tuomarin pallilla, Halinallejen (Halinallien?) pöydässä nähtiin uusi kasvo, joka yksikätisyydestään huolimatta vuodatti verensä meidän puolesta.

Meidän joukkue toimi loppujen lopuksi hyvin. Yhden pelkän huolimattomuudesta johtuvan häviön takia on ihan turhaa kitistä. Meillä oli hauskaa, minulla ainakin =) Ensi tiistaina jatkuu. Kiitos Markolle erittäin hyvistä piisivalinnoista!

3 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Kiitos kehuista. Olet ainoa!

Anonyymi kirjoitti...

Tuomaroinnissa ei ollut mitään vikaa.

Mackan kirjoitti...

Kiitos.

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...