sunnuntaina, huhtikuuta 24, 2005

Survivor

Mielenkiintoinen tuo All Stars Survivor. Kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen olen pannut merkille, kuinka tällä kertaa johtajuutta varotaan; kukaan ei halua olla erityisen näkyvässä asemassa. Matalan profiilin pitäminen sen sijaan on selvästi monen osanottajan strategiana. En tiedä kuka voittaa, mutta suosikkini on tietenkin Richard Hatch, tuo ylipainoinen ja alati nakuna kuljaileva, ylimielisen laiska gay. Kaikkein värikkäimmät tyypit ovat koko sarjan suola. Mieleeni ovat Richin lisäksi jääneet ainakin Afrikka-episodin mahtaileva Frank Garrison, limanuljaskat Rob Mariano & Sean Rector (Marquesas) ja luisevat, ilkeät ja aivottomat Heidi & Jenna (Amazon) sekä tietenkin kaikkien aikojen kelmi Jon Dalton (Pearl Island). Kaikkien aikojen lempparini on kuitenkin (täysin toisenlaisessa merkityksessä) Colleen Haskell, american sweet heart, jonka silmät saivat minut ylipäätään seuraamaan koko hemmetin ohjelmaa.

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Mun suosikkeja ovat nämä herrat: Colby
Rob C
Mutta toivon, että tässä on voittaja!

Anonyymi kirjoitti...

Cowboy ja käärme, ei hullumpaa. Rob on kieltämättä hyvä suustaan ja muistan hyvin Colbyn ilmeen, kun hän pääsi kerran ratsastamaan ja hörppimään olutta viikkojen riutumisen jälkeen.

Marko (lainatunnuksilla)

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...