lauantaina, huhtikuuta 09, 2005

Gaala, finaali ja teatteri

Palasin juuri erikoisesta gaalasta ehtiäkseni pakkomielteeni pariin. Gaalassa jaettiin palkintoja ja kunniamainintoja. Erikoinen siksi, koska paikalla oli myös musavisailijoita: yleisön joukossa, lipunmyyjänä, tuomaristossa, palkittuina kilpailijoina, epäonnisena tekniikkavastaavana - jopa serbialaista mustalaismusiikkia ohjelmanumerona laulanut Jaakko on musavisalainen; hän kuului Poikakuoroa edeltäneeseen legendaariseen Skoptilaiset-joukkueeseen ja on usein toiminut tuomarina.

Jouduin lähtemään kesken kaiken pois, koska:

Minä, televisioni herra ja isäntä, katson tänään klo 21:00 alkaen Survivor-ohjelman finaalijaksot. Niistä saan johdatusta kolmeen viimeiseen musavisa-koitokseen. Teatteriin en aio mennä, koska olen heikkokuuloinen, enkä saa koskaan selvää mitä lavalla sanotaan. En, vaikka siellä kuinka karjuisi Tiina Lymi. Sitäpaitsi Karhu-baarissa on tiistaisin taatusti enemmän draamaa tarjolla kuin leipääntyneen laitosteatterin näyttämöllä.

3 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Isommat linnut ovat nähtävästi raakkuneet. Pyysin jo niiltä kerran anteeksi huoletonta kielenkäyttöäni.

Anonyymi kirjoitti...

Reeetta said...

Joo, nuo tositeeveet koukuttaa, oma elämä ei liene tarpeeksi todellista. Mutta melko tukeva parannuslääke riippuvuuteen: kannattaa tsekata voittaja netistä jo heti ensimmäisen jakson jälkeen :). Eikä tarvitse kesken poistua esim. kaupungin kuumottavimmalta festarilta! Mutta Ruupertin olisi kuulunut voittaa.

Mackan kirjoitti...

Suosikkini Sandra voitti:)

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...