sunnuntaina, huhtikuuta 10, 2005

1990-luku

Tänään olen kuunnellut muutamia sellaisia levyjä, joita hankin kokoelmaani kymmenen vuotta sitten. Tuli outo olo. Sellainen, että tässä on aikaakin jonkin verran päässyt kulumaan. Osaa levyistä en ollut käyttänyt soittimessa vuosikausiin. Esimerkkejä:

Annie Lennox: Medusa (1995)
Robbie Robertson: Music for the native americans (1994)
John Hiatt: Walk on (1995)

Hassua, että pidän levyjä edelleen jotenkin uusina, koska ostin ne tuoreeltaan niiden ilmestyessä levykauppojen hyllyille. Ensimmäinen ostamani cd-levy on tämä. Kuuntelin sitä jo vuonna 1989, mutta itselleni hankin sen vasta 1993 kun sain vihdoin cd-soittimen. Koska jutusteluni on niin kiinnostavaa, kerron vielä yhden asian ennen kuin menen puhdistamaan tekohampaitani ja silittämään pyjamaani iltaa varten: minä kuuntelen juuri nyt David Bowien Tonight-levyä, ensimmäistä Bowie-äänitettäni (kasettina, seuraava oli Diamond Dogs vinyylinä - ja vuosi taisi olla 1984). Ei, mutta nyt minun täytyy jo rientää.

Ei kommentteja:

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...