maanantaina, huhtikuuta 25, 2005

Huomenna

Muutama asia.

Tommi ei osallistu huomenna kausifinaaliin. Menetyksemme on tietenkin suunnaton ja se tulee takuulla vähentämään mahdollisuuksiamme. Sijaisena toimii Olli the Toolbox, nuoren Pentti Saarikosken näköinen hurjapää.

Olen valmistellut kaksi puhetta. Jos voitamme, puheeni on myötätuntoinen ja empaattinen. Jos häviämme, puheeni on silti myötätuntoinen ja empaattinen. Jos voitamme, korostan puheessani kausifinaalin voittamisen autuutta. Jos häviämme, korostan runkosarjan voittamisen autuutta.

Mitään puheita en aio tietenkään pitää. Tilitän tänne. Huomenna olen kaikissa tapauksissa juhlatuulella, sillä onhan Poikakuoro helvetti soikoon kiistatta kaikkien aikojen paras musavisajoukkue.

Miten kävi vuosi sitten? Minulla on dokumentti:

Vaikka finaalivastustajamme oli joukkueista kenties kaikkein pelätyin, nujersimme heidät silti lähes ylimaallisella synenergialla. Jostain syvältä deklaratiivisen muistin syövereistä onnistuimme noin vain kuivertamaan käypää musiikkiaiheista nippeli- ja nappelitietoa vastauspaperin riveille. Eikä siinä kaikki, sillä kaiken lisäksi voitimme myös runkosarjan. Kiitokset kuuluu tietenkin koko joukkueelle. Jokaista tarvittiin, jokaisella oli tietoa. Syksyllä jatketaan.

Mitä muuta? Päivän levy on Paul Simonin Still crazy after all these years (1975). Siinä on sellainen laulu kuin 50 ways to leave your lover. Kertosäkeistö kuulostaa Stevie Wonderilta ja muista osista mieleen tulee Sting. On tainnut Gordon Sumner kipaletta muutamaan kertaan kuunnella.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea musavisaan. Onneksi olkoon myös eilisen nimpparipäivän johdosta.

LL kirjoitti...

Bloginne ei päivity Pinseriin, enkä ole muutamaan päivään täällä käynyt. Viittaan hieman myöhässä tuohon levyyn, että eikös vain olekin!

Ota huomioon, että levy on tehty -75 (vai olikose -76). Tuolloin Gordon vasta treenaili Policen kanssa. Wonder tosin eli kaikkien aikojen kultakauttaan (jonka toivon palaavan tämän hänen uuden levynsä myötä). En ole varma, tuleeko itselleni mieleen yhtymäkohtia häneen. Pitääpä kuunnella sillä korvalla.

Itseasiassa taas '50 ways to leave your loverin' myötä mieleeni tuli kertsi Stingin 'Brand New Day' -kappaleesta. Kuuntelepa, ja kerro, saitko saman yhtymäkohdan.
Toki tuollainen sanoitustapa on kirjattu laulunteko-oppaisiinkin, ja siellä Paul Simonin '50 ways ' komeilee malliesimerkkinä. Hieno biisihän se on!

Minusta myös 'Gone at last' -gospel on mahtava! Puhumatta tietenkään aloitusbiisiä (ja kaikki laulaa "ooo - still crazy...")

:-)

[Sori for my way too long comment.]

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...