torstaina, marraskuuta 27, 2008

Vinnaren tar allt

Superseksikäs Toistaiseksi voitti kolmiosaisen (kaksi kierrosta ja puuhapaperi) kausifinaalin. Onneksi olkoon! Oheinen kuva on voittajajoukkueen menestyksen taannut voimakuva. Koristakoon kuva voittajien kunniaksi myös meidän blogiamme. Salutamus!
Poikakuoro saavutti kunniakkaasti hopeaa jäämällä ainoastaan pisteen päähän voittajista eli tälläkin kertaa visa oli äärimmäisen tiukka kärkijoukkueiden osalta:

1. Toistaiseksi 13,5

2. Poikakuoro 12,5
3. Blues & Dance 8
4. Ei hajuakaan mäntylöistä 4,25
5. Avohylly 3,75
6. Elizabeth Bathory 3

Tuomarit (Craptorit) olivat ensimmäistä kertaa tulessa, mutta selvisivät tehtävästä kohtuullisen ottaen huomioon illan "merkillisyydet". Pikasääntöpalaverin jälkeen tuomarit jakoivat kenttäoikeudentajuunsa turvautuen viimeiset kausipisteet: kierroksen kaksi parasta joukkuetta, Poikakuoro ja Toistaiseksi, saivat ensimmäiseltä kierrokselta samat pisteet, joten tuomarit antoivat molemmille joukkueille kolme kausipistettä. Toinen merkillisyys oli, että kreivittäret eivät huomanneet lainkaan ensimmäistä finaalikierrosta! Onneksi tuomarit olivat empaattisia ja päättivät soittaa kierroksen kappaleet uudestaan, mutta ainoastaan pienin näyttein.

Pistetään vielä tähän lopuksi näytille runkosarjan pisteet (kuusi parasta). Ehkäpä se vähän lohduttaa itkukrapulassa pyörivää ja pierevää joukkuettamme. Yhteiset kiitokset kaikille musavisalaisille, keväällä jatketaan tarkistetuin säännöin!

Poikakuoro 23

Toistaiseksi 14
Elizabeth Bathory 13
Blues & Dance 11
Ei Mitään Hajua Mäntylöistä 9
Avohylly 8

4 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Kausifinaalissa oli paikalla koko Poikakuoro: Inksu, Jonze, Mikkovee, Mackan ja Jah.

Loistava joukkue, perkele!

Satu kirjoitti...

Jopas oli m e r k i l l i s e n hieno ilta =) Tapahtui monia asioita, joita ei voi ymmärtää. Siksi säännöt tuleekin käydä ihan kunnolla läpi sitten kevätkauden alussa.

Kivvaa oli syyskaudella 2008! Kiitos =)

Petri kirjoitti...

Jess, oli hyvä ilta ja hyvä syyskausi. Onnittelut runkosarjan voittajille!

Juu käydäämpä läpi noita sääntöjä, ettei mene ihmettelyksi tuomareilla tuo homma.

Inksu kirjoitti...

Kiitos vaan munki puolesta!
Saa sitten nähä miltä seuraava kausi näyttää. Oli miten oli, kausi meni kokonaisuudessaan hyvin, jälleen.

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...