tiistaina, marraskuuta 04, 2008

007

Joku irvaili muutama kuukausi sitten, että Viinitalon Emmi se tunnarin kuitenkin tekee, että kaikki olisi vain huijausta. Säällisissä olosuhteissa olisikin takuuvarmasti syntynyt häikäisevää jälkeä, lahjakkuutta Amylla löytyy muillekin jaettavaksi. Mutta ovatpa Jack White ja Alicia Keys - varsin epätodennäköinen parisko muuten - onnistuneet loistavasti! Kummankaan fäni (copyright J. Tamminen) en ole, mutta tässä näkemyksellisesti sovitetussa biisissä molemmat kuulostavat aivan hemmetin hyviltä. Ja nyt puhutaan siis pelkästä tunnarista Another Way To Die, josta mielipiteitä piisaa varmasti jokaiseen koloon. Itse elokuvaa en ole vielä nähnyt, mutta ettei vaan ihmiskunnalle olisi jälleen tarjottuna tuleva klassikko, jonka kaikki osat ovat ainakin teoreettisilta lähtökohdiltaan oikeilla kohdillaan.

Quantum of Solace on jo pelkkänä nimenä jotenkin ylivoimainen; yksin Q-kirjaimessa on kulttuurihistoriallisessa Bond-kontekstissa käsittämätöntä glamouria. Entäpä Olga Kurylenko ... huh huh! Odotukset ovat tosi korkealla. Don't let me down, Mr. Bond, James Bond.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Agentti Mackan: Pettynyt.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...