tiistaina, marraskuuta 25, 2008

Uusi levykauppamme.




Uuteen kauppakeskukseen tuli siis kuuluisan kauppaketju Junttila:n (nimi muutettu) top-ten osasto ja sen mukana tietenkin talousalueemme cd/dvd kauppa ilmeisesti piristyy, ainakin moni on sanonut olevansa hyvillään ko. oaston olemassaolosta.

No eikun mitä, pankkikortti taskuun ja katsomaan valikoimat. Del Shannon, Clash Jukebox ja Ferdinandin Franz lähtivät matkaan cd-osastolta ja tietenkin ihan pirskatin halvalla. DVD puolelta on tullut jo vaikka mitä tsoppailtua. Et siis niinku ihan hyvä kauppa.

Toivottavasti tsoppailuintomme saisi niin isot mittasuhteet että joku pienoinen levypulju perustaisi tänne asianmukaisen myyntipisteen josta saisi ei niin mainstreamia kamaa ja jotain sellaista altsua ja artsua kohtuu hinnalla, niinku, tajuutsä?

2 kommenttia:

Petri kirjoitti...

Mieki tein pikku pistokokeen ja eihän sieltä tietenkään löytyny sitä ettimääni plättyy, hassua kun kuitenki puhutaan Rumban kansikuvaorkesterista ja indierunkkareiden uusista lemmikeistä. ;) Noh, Stupidolta posti laulamaan vaan.

DVD-alehyllystä sen sijaan ois tarttunu mukaan 7e/kpl Coppolan sekä Kubriikin ajattomia mestariteoksia Pan´s Labyrinthin kera... käsiin kasaantui melkonen keko mutta sitten tulin järkiini ja pistin takas hyllyyn, pistetään rahat mieluummin levyihin tai uusiin popoihin.

Juu mutta kuten sanottu, kiva että tulee jotakin valikoimaa ees tänne.

Anonyymi kirjoitti...

Lanttila on myös hyvä paikka ihan puhtaaseen lorvailuun. Eikä sen keskusvarasto tyhjene koskaan, vaikka siellä on jatkuva keskusvaraston tyhjennys käynnissä - tai ainakin siltä tuntuu. Olette siis tekin päässeet kaikkea "tarpeellista" roinaa - kolmen euron Antti Tuisku-levyjä - loputtomasti syytävän sammon äärelle.

Top-5

Raahe Jäätelö Aki Kaurismäen elokuvat Kalastajan kalagrilli Rantakadulla Pitkät kävelylenkit ennen lounastuntia Nukuin pitkät päiväunet. Nim...