perjantaina, tammikuuta 18, 2008

Support your local stuudio.

Vihdoinkin päästin the Gas Fuzz:n kanssa siihen vaiheeseen että miksaukset voidaan käynnistää. Aluksi toki liikkeelle lähdetään raw-mixeillä, demoversio siis. Kannetkin pitäisi suunnitella ja kuvamatskut etsiä, halukkaat graafisia kykyjä omaavat voivat ottaa yhteyttä.
Mikseriä piti pikkasen fiksailla kun se tallennusvaiheessa vähän kiukitteli. Helppohan analogitiskejä on fiksailla. Kuuntelua jouduttiin myös rakentelemaan pari päivää jotta toivotunlainen yhdistelmä saatiin aikaan. Mutta mikäs kiire tässä pers'aukisilla harrastelijoilla on.

Facebuukatessa olen monesti liittynyt jonkinlaisiin liikkeisiin supportoimaan jotain tiettyä asiaa : vegetarismia, support indie label, stop global warming, support VINYL, support LOCAL ARTIST,etccc.. Tuotahan tässä käytännössä tehnyt kokoajan, tuettu paikallista, asioita/ilmiöitä jotka itselle ovat tuttuja ja tietenkin kavereita.
Mutta pärkkele! Etsippäs feisbuukista, myspacesta tai googlaa löytyisikö "Support your local studio" järjestöä. Jos Poikakuorolaisilta joku joskus kyselee kohtuuhintaista studiota(äänitystä, miksausta, masterointia) niin ohjatkaa mun luo tai jos mahdollisesti itse tarvitsette.
Täällä Rovaniemellä on myös muutama muukin studio joihin voin ohjata jos tarvitsette toisenlaista äänimaisemaa.



ps.
- Mustanaamion suojeluksessa -

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo, pidetään mielessä.

Petri kirjoitti...

Ilmoittaudun halukkaaksi graafiseksi kyvyksi!

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...