maanantaina, tammikuuta 21, 2008

Lapland

Pamela aikoo muuttaa Suomeen ja on keksinyt uuden merkityksen sanalle Lapland? Pyh, sanon minä! Paitsi jos perustaa tissibaarin Ivaloon, se olisi tietenkin tyylikästä, kuten Ivalossa kaikki. Koska siellä on lentokenttä, voisi Pamela lennättää sinne jengiä lappilaisia katsomaan. Huh! Miten minulla on lisäksi sellainen perheyhtäläinen mielikuva unkarilaissyntyisestä näyttelijästä Sasha Gaborista? Kaikenlaista sitä! Luultavasti koko Pamelan suunnitelma on hölynpölyä. Sitä paitsi Helsinkiin se kuitenkin perustettaisiin johonkin Bläkin (members only) liepeille, vaikka tänne Rovaniemelle se totta kai parhaiten sopisi, entisen Pink Ladyn paikalle. Pamela itse voisi asua Sahanperällä. Ei, sittenkin Ivalo.

3 kommenttia:

JahRelainen kirjoitti...

Olisi aivan loistavaa jos Pamela ostaisi tuon Sedun ja Loordin raflakompleksin, turhia paskoja molemmat.
Siihen vaan upea baari ja safkapuolellakin saattaisi olla vähän tasokkaampaa vegeä tarjolla(vai oliko tuo Pamela kasvissyöjä).
Ja tossa meidän naapurissa olisi kämppäkin myynnissä.

Anonyymi kirjoitti...

Varmasti Rovaniemen kaupungilta irtoaisi jos jonkinlaista startti- ja sponsorirahaa, mikäli kaupunki vain saisi hieman näkyvyyttä Pamelan rinnalla.

Ja mitä mahdollisuuksia se toisikaan mukanaan kaupungin markkinointia ajatellen: Pamela Anderson ja joulupukki, Pamela Anderson ja Lordi, Pamela Anderson ja Nightwish, Pamela Anderson ja Porot, Pamela Anderson ja lumi, Pamela Anderson napapiirillä, Pamela Anderson Snow Show...

Anonyymi kirjoitti...

PA antaisi kaupungille kasvonsa. Mikä uhraus!

Top-5

Raahe Jäätelö Aki Kaurismäen elokuvat Kalastajan kalagrilli Rantakadulla Pitkät kävelylenkit ennen lounastuntia Nukuin pitkät päiväunet. Nim...