maanantaina, tammikuuta 07, 2008

Sanavapaus vs. ..........


Mielenkiintoista; kuvia, keskusteluja, safkajuttuja, liikuntaa, linkkejä. Omanlaisensa ilmiö tämäkin, aikakauden tuote. Rohkeesti vaan klikkailemaan.


"..ja ollaan sitten varovaisia siellä ulkona."

13 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Minä olin vielä viime vuonna varma, että Amyn sekoilut ovat silkkaa pahan tytön imagoa. Ikävä homma tuollainen luhistuminen.

Esterhausin neuvo on kaikille tarpeen. Ollaan varovaisia joo.

Anonyymi kirjoitti...

Hyi, tatuointeja!

Satu kirjoitti...

Itse olet tatuointi.

Jonze kirjoitti...

Amy, Britney ja moni muu. Taas se nähtiin, että raittius kannattaa.

JahRelainen kirjoitti...

Olihan siellä kuvissa jollain ihan söpö napakoru.

Anonyymi kirjoitti...

Brittinaiset muistuttivat yleensä kasvonpiirteiltään legoukkoja, mutta juurikin Camden Townissa näkyi tuota kasvomallia, jossa poskipäät ja leukaperät erottuvat. Ehkä sinne on muuttanut aikanaan juutalaisia tai jotain Välimeren väkeä.

JahRelainen kirjoitti...

Camden Townin atmosfääri oli niin kiehtova että jäi leukaperien tsekkaus rekisteröimättä, lupaan ensi kerralla paneutua asiaan.

Schoreditch oli värikästä, silloin kolmepuol vuotta sitten. Nythän siintä on tullut aika "must" paikka. Tai niinkuin Matti sanoisi "ihan mesta paikka".

Anonyymi kirjoitti...

"Amy, Britney ja moni muu. Taas se nähtiin, että raittius kannattaa."

Totta joka sana. Jätän huomenna saunakaljan väliin, ettei vaan käy kuin Britneylle.

Satu kirjoitti...

Ehdotus alkavan kauden joukkue-linjauksellemme: vihreää teetä ja suklaatupakkaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä olin ostaa Camden Townissa kellon, joka oli halpa ja hienon näköinen. Huomasin kadun varressa laarissa ja aloin ihastella.

En kuitenkaan ostanut siksi, että itämaistaustainen kauppias oli liian tuppautuva. Ajattelin ensin ostaa takaisin tullessani, mutta tulinkin sitten kadun toista puolta.

Mietin jopa mennä neuvomaan häntä, ettei tuolla tyylillä tehdä kauppoja. Ainakaan meidän jäyhien pohjoisen miesten kanssa.

JahRelainen kirjoitti...

Minä ostin Camdenista hienot läskäri tyyppiset mokkanahkakengät, joissa pääkallo kengänpohjassa. Ostin myös t-paidan jossa Johnny Thundersin kuva.

Anonyymi kirjoitti...

Alkuperäiseen aiheeseen palatakseni oletteko huomanneet miten ärsyttävää on jos toisetkin laihduttavat?

JahRelainen kirjoitti...

Toi on musta jo sairasta menoa. Kyllähän siis vähän pitää kattoa mitä syö mut et koko elämä pyörii ton ympärillä, mahtaa olla mukavaa seuraa tollaset.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...