torstaina, marraskuuta 22, 2007

Hanget oli heikommat kuin koskaan


Nii-in, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Poikakuoron eilisiltainen menestys oli huikea suoritus! Itsensä likoon laittaneet jäsenet olivat eilen illalla Inksu, Marjo, Jonze ja Satu. Arvoisa Mackan suoritti velvollisuuksiaan jälleen jossain muualla, Mr. Intia-Rokken-Rolloh poti matkatuliaisiaan. Pääkallopaikalla olleista kuorolaisista käsittääkseni kaksi toimi vajaakykyisenä: Inksulla alkava flunssa ja allekirjoittaneella lievää flunssaista kuumetta. Selittelyn makua ehkäpä? No jaa, siideri kyllä maistui hyvälle.

Illan tuomarit olivat laatineet hauskan ja jälleen uudistavan visan. Ensimmäisellä kierroksella uusia makusäväreitä antoi teema "syötävät ja juotavat". Lisäksi saimme pelata Jepardia, eli jokaisen biisin kohdalla saimme itse keksiä yhden kysymyksen annettuun vastaukseen. Visa lähti käyntiin tyttöjenmusalla eli Röyksoppaa kyseltiin. Ei muuten tiedetty. Kuten ei tiedetty I was a teenage Satan worshipperiäkään. Jepariaiheinen Blackie Loveless -vastaus aiheutti päänvaivaa: Oliko tuomarit tehneet kirjoitusvirheen? Ei kai sentään, emme sortuneet kirjoittamaan kysymykseksi "Kuka on Waspin laulaja?" Veikattiin kuultavan bändin laulajaa, mutta kyseinen kaveri olikin kosketinsoittaja. Marjo hallitsi onneksi sanahirviöt Limp Bizkitin kohdalla. American Pie oli jotenkuten hallussa, mutta haa! Osasimme jälleen tehdä saman ikuisuusvirheen, eli unohdimme vastata kysymykseen "mihin tapahtumaan viitataan kyseisen biisin lauseella the day the music died. Niinpä. Tästä lähtien luemme jokaisen kysymyksen huolella, emmekä luota kenenkään vastaukseen. Kun vain tuonkin muistaisi. Sitten. Kotiteollisuus-kyssä. En aio tunnustaa, että olen itse kysynyt joskus samaa eli bändin jäsenten nimiä. En myöskään aio tunnustaa, että en ikinä muista sen kolmannen tyypin nimeä. En tunnusta. Kierroksen viimeinen kyssä sen sijaan oli varmaa kaurapuuroa Laman kanssa.

Ekan kierroksen lopputulos oli jaettu 8. sija pisteillä 8+.

Toisella kierroksella saatiin puuhapaperikin täytettäväksi, jossa kyseltiin kenelle keppi kuuluu? Eli kitaroita oli paperi täynnänsä, joille piti löytää omistaja. Saatiin 3 oikein 8:sta, Brian May, Billy Gibbons & Dusty Hill sekä Alexi Laiho, johon ensin veikkasin James Hetfieldiä, mutta Jonze oli tarkkana ja ehdotti CoB:n Laihoa. Hyvä että uskoin. Varsinainen kakkoskierros oli tasaista eilisen tasoista perussuoritustamme. Spearsin Britneyn tiesimme. Samoin jotain South Parkista, Rootsista ja Nancy Sinatrasta. Osa oli puhdasta tietoa, suurin osa arvausta, jotka menivät sitten harakoille. Paras oli ehkä viimeinen biisi, jossa herra Steven Seagul kajautteli kivikasvoisella äänellään biisiä Talk to my Ass. Tosin ei me tiedetty tätäkään.

Kakkoskierroksen yhteispisteet olivat 7- ja sija 19837483. Emme päässeet finaaliin. Jäätiin ½ pisteen päähän finaalipaikasta.

Muut Poika/Tyttökuorolaiset lähtivät kotiinsa mököttämään, minä jäin urheasti pelaamaan. Liityin finaalissa Toistaiseksi -joukkueeseen, jossa ajattelin kalastavani voittojuomaa. Ystävällisesti joukkue otti yksinäisen kuorolaisen seuraansa. Ehkä toin pahan karman mukanani, koska voitto jäi kauas. Joitakin pisteitä joukkue keräsi, mutta kuorolainen sen sijaan tyytyi ryystämään siideriänsä, koska ei tiennyt yhtään mitään mistään. Mitähän siellä finaalissa kyseltiinkään.. Chicago-musikaalista, Topi Sorsakoskea kuultiin, jotain bändiä jostain, turkulaista musiikin tallentajaa ja Basement Jaxxia, jonka Pekka tiesi!

Kiva oli pelata toisessa joukkueessa, nähdä vähän millainen on toisenlainen ryhmädynamiikka jne. Joukkueiden sekoituspelejä voisi pelata oikeestaan joskus ihan oikeestikin. Mutta joo, uusi voittajajoukkue sentään saatiin, Den Kungliga Familjen sen sai, ja ansaitusti. Olenkin odotellut että milloin tämä uusi osaava joukkue kiilaa kärkeen ja se tapahtui eilen! Onnea heille!

Tämmöistä eilen. Ei tiietty eikä osattu eikä siitä sen enempää. Over and out.

9 kommenttia:

JahRelainen kirjoitti...

Jumanklavita, ensiviikon kisastahan tulee jännittävä. Jihuuuuuuu, hauskaa.

Mikkovee kirjoitti...

Olitte huonoja. Ei siinä selitykset auttais muutenkaan. Te vaan olitte eilen huonoja. Youse people sucketh major yesterday. Kerrankin. Ihan oikein olla selittelemättä. Hiihtäjät selittelee. Mitä vielä...olitte h-u-o-n-o-j-a. Mutta olkoon Nike kanssanne taas jatkossa. Mutta kylläpäs vain olitte huonoja...

Satu kirjoitti...

Nyt tuli ero. Piste.

Anonyymi kirjoitti...

Melkoinen pommi!

Inksu kirjoitti...

Jos minä olisin muistanut sen Smurffi-levyn ennen enkä jälkeen, niin - kuten Satu illan aikana analysoi - me oltais oltu finaalissa. Mun vika! Mutta minä muuten en lähteny mökättämään, vaan lähin Saamenmaahan. Täällä minä nyt olen, hakemassa viisautta Lapin noijilta.

JahRelainen kirjoitti...

mikäs se pistetilanne nyt oikein on?

Satu kirjoitti...

Petrin ja Elinan pisteitä odotellessa pikaisesti helmitaulumatematiikalla tekemieni laskelmien mukaan me ollaan edelleen kärjessä yhteispistein Toistaiseksi ja Dead Parrootsin kanssa. 16 pistettä per joukkue.

Satu kirjoitti...

Eikä meijän paskuus ollu Inksun vika, höpsis! Me vaan loistettiin tietämättömyydellä, huolimattomuudella ja osaamattomuudella. Ja nyt kausifinaalissa sitten otetaan jokainen suurennuslasit ja lukulasit mukaan ja tavataan jokaikinen kyssä alusta loppuun moneen kertaan vastauksineen päivineen. Ja Inksu imee sieltä Lapin noijilta sitä kosmista tietoa kausifinaalia varten, eiks nii ;)

Petri kirjoitti...

Tulokset on ny musavisablogissa... ykkössijalla tosiaanki ahdasta. :)

Top-5

Raahe Jäätelö Aki Kaurismäen elokuvat Kalastajan kalagrilli Rantakadulla Pitkät kävelylenkit ennen lounastuntia Nukuin pitkät päiväunet. Nim...