keskiviikkona, marraskuuta 28, 2007

Rovaniemen vero % ja minne se menee.


Vittu perkele!! Yritin tilata aikaa lääkärille kun silmä on oireillut jo viikon ; Ei meillä ole tälle viikolle aikoja, yritä ens viikolla uudestaan. No saiskos aikaa lääkärintarkastukseen kun on viimeisestä tarkastuksesta kulunut aikaa? ; No se menee ensvuoden Tammikuuhun. Onko teillä mitään nettivarausjärjestelmää käytössä? ; No ei meillä semmosta zörzön-zöötä(ammattijargonia, en saanut selvää)ole käytössä.
Mitäs mä tän silmän kanssa nyt sit teen? ; No kokeile mennä päivystykseen, se on siellä LKS:n tiloissa nykyisin.
Ei jumalauta mene mulla jakeluun.... veroja maksetaan jotta peruspalvelut toimisi. Vai onko peruspalveluihin nykyisin luettava jo matkailun edistäminen, kauppakeskuksien ja muiden rakennusprojektien tukeminen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Syssymmällähän kaupungilta löytyi ihan kivasti fyffeä kiteeläiselle rokkibändille ja keväällä sama summa taisi mennä Lordille: http://www.taloussanomat.fi/markkinointi/2007/09/30/Nightwish+markkinoi+Rovanieme%E4/200724094/110?rss=4

Eikö Rovaniemen kehitys Oy ole joku kaupungin rahanjakofirma? Tai, no, luovuuden imun moottori, kuten he itse asian nettisivuillaan ilmaisevat:
"Ihmisillä on mielenkiintoisia ideoita ja osaamista. Alueella on maisemat, vuodenajat ja sijainti. Näistä syntyy mahtava vetovoima ja luovuuden imu! Rovaniemen Kehitys on luovuuden imun moottori. "
http://www.rovaniemenkehitys.fi/Suomeksi.iw3

Tuon kirjoittajan täytyy kyllä olla nero. "Mahtava vetovoima, luovuuden imu". Mmmmm...

Eikös Rovaniemen talouden tilaa ole kehuttu pitkin vuoden. Nousukausi seuraa nousukautta kun turistimassat vyöryvät kaupungin yli ja jättävät sinne kauheasti rahaa, josta kaikki rovaniemeläiset hyötyvät. Eiks se mene näin? Ja siellähän on myös onnistuneesti sovellettu kaikilla mahdollisilla aloilla tilaaja-tuottaja -mallia, mikä karsii turhia menoja.

Toivottavasti kuitenkin löydät vaivaasi apua.

Melkein harmittaa kun en enää ole rovaniemeläinen, kun aurinko paistaa ja kadut on aurattu... Paitsi Rovaniemen kahdeksaa vuodenaikaa tulee ikävä.

JahRelainen kirjoitti...

Niin just, saatana. Ja eikös tän kaupunginjohtajan vaimo ole kytköksissä aika tuhdisti noihin matkailu/markkinointi kuvioihin. Että kyllä sinne puolelle rahaa virtaa.

Nightwissin jätkät senkun nauravat hevipartaansa kun saaneet täältä hyvät rahat ja takuulla joku "talkoo porukka" teki videonkin halvalla (alle ammattilais taksojen). Ja vielä tähän loppuun voimasana, VITTU!

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...