keskiviikkona, marraskuuta 01, 2006

Visavoitto 31.10.2006

Lokakuu päättyi Poikakuoron osalta voitokkaissa tunnelmissa. Teemaltaan Halloween-aiheinen visa oli sisällöltään vaihteleva, mutta hyvin ajankohdan hengen mukainen. Pitkästä aikaa eteemme jaettiin myös puuhapaperi, jossa piti tällä kertaa tunnistaa eri heviartisteja ja –bändejä naamioilla tai ilman.

Joukkueen ote oli tuttuun tapaan tiukka jo alkuerissä, joiden pistesaalis hiveli silmiä. Finaalivoittohan se kuitenkin lämmittää eniten, vaikka kahdesta tehtävästä tulikin puhtaat nollat. En kyllä itsekään olisi millään tunnistanut kolmoskysymyksen Gillian Andersonia. Allekirjoittanut iloitsi kuitenkin kahdesta henkilökohtaisesta palkinnosta koko joukkueen nauttiessa samalla voittojuomista. Kiitän ja kuittaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moro! Keitä oli visailemassa? Pidittekö etkoja tai jatkoja?

Tässä näkee miten tarpeellisia minä, Marko ja Satu olemme! Poikakuoro on nyt tietääkseni vuorenvarmasti finaalissa Rakastetun Kapteenin ohjauksessa, ja mikäli ymmärsin, myös Suuri Kapteeni tulee vahvistamaan joukkuetta.

Hyvä Poikakuoro! Ilmoitan heti jos saan täällä käyntiin jonkinlaista filiaalitoimintaa. Poikakuorohan on ottanut täpärän hopean (siis ero kultaan oli täpärä, ei pronssiin!) elokuun alussa Stag's Headin hikisessä musavisassa. Suomen valloitus etenee!

Jonze kirjoitti...

Joukkueessa visailivat Kolli, Matti, Tuomo, mä ja vierailijana jo edelliseen viestiin kommentoinut Jah Relainen. Etkoja ei tällä kertaa ainakaan omalta osaltani ollut, kun kiiruhdin paikalle melkein suoraan töistä.

Jatkoista en tiedä lähdettyäni oitis maljani tyhjennyttyä kotiin.

Top-5

1. Perjantai 2. Piimä ja näkkileipä 3. Ilta-aurinko 4. Hiljaisuus 5. Olut (alkoholiton) Minulle kelpaa alkoholiton olut, myös kaikkein halvi...