keskiviikkona, marraskuuta 22, 2006

Raportti: musavisa 21.11.2006

Tiistai-ilta ja musavisa. Joukkue järjestäytyi Tupsun pöytään ja tuomarivuoroon asettuivat DK:n Pekka ja Petri, jotka olivat laatineet persoonallisen ja laadukkaan visan. Voitimme alkuerät Donkey Kongan hönkiessä aivan tuntumassamme. Hyvien kysymysten lisäksi ilahduttivat kekseliäät puuhapaperit (joulupukkien sekä sukulaisuus- yms. suhteiden tunnistamista), jotka vaativat todellakin ajattelua ja keskittymistä.

Finaalissa kompastuimme automainoksiin, peleihin, pelimainoksiin ja muihin ulkomusiikillisiin yksityiskohtiin. No, pelintunnistuksesta tuli puolikas pistettä, mutta itselläni eivät ainakaan mainokset jää päähän, kun tuota televisiota ei tule nykyisin muutenkaan kauhean aktiivisesti katsottua. Kovalla uurastuksella ja venytyksellä tuli kuitenkin kakkossija, joka on finaalin vaikeuden huomioiden hyvä saavutus. Illan kokoonpano: Kolli, Matti, Jah, Marko, allekirjoittanut.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Poikakuoron taipumus voittaa kaikki muut paitsi finaalikierros alkaa näyttää tilastollisesti erikoiselta.

Ehkä pitäisi tehdä niin, että tuomari tekee kolme kierrosta ja puolueeton taho arpoo mikä niistä on finaali.

Peli- ja muista teemoista ei kannata missään tapauksessa luopua, vaikkeivät kaikki niistä tietäisikään aivan yhtä hyvin. Ne tuovat väriä visailuun.

Mackan kirjoitti...

Hyvä ajatus. Mielestäni koko systeemi kaipaa uudistuksia.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...