torstaina, marraskuuta 30, 2006

Poikakuoro nauttii virvoikkeita


Perjantai iltana (kas sehän on jo huomenna) olis tarkoitus harrastaa jonkinlaista illanistujaisia luonani, ainakin Marko oli innostunut ideasta.

Luvassa hyvää musaa, pönötystä, henkilökohtaisesti tuotujen omaankäyttöön tarkoitettujen virvoikkeiden vertailua , vaivautuneita hiljaisia hetkiä, meteliä, naureskelua, minimaalista ulkoilua joka tapahtuu mitä ilmeisemmin silloin kun siirrymme keskustan houkutuksia ihailemaan.

Kaikki mukaan, hä?
Kysymykset, paikan koordinaatit, yms.. psychonaut@jippii.fi .

Jos rahat on loppu niin tätä linkkiä kannattaa nitkuttaa, sieltä sitä saa.
http://nostalgiapelit.servut.us/pajatso.html

Oisko 20:30 semmonen tuttu ja turvallinen aika jolloin voi hyvällä omallatunnolla sulkea kotioven ja lähteä nautiskelemaan seurasta.

4 kommenttia:

Mackan kirjoitti...

Mahtavaa! Otan mukaan käsiraudat, prinssinnakit, mustan raamatun, Hockey Night -tyylisen oranssin bleiserini ja tietenkin kiertomäntämoottorien ryhmään kuuluvan täysin käyttämättömän, isoisältäni perinnöksi saamani wankelmoottorin (voimme yhdessä pistää sen sitten atomeiksi ja koota siitä vaikka leipäkoneen, jos vaan jengiä kiinnostaa).

"Oisko 20:30 semmonen tuttu ja turvallinen aika jolloin voi hyvällä omallatunnolla sulkea kotioven ja lähteä nautiskelemaan seurasta."

Rautalankaa, ota koppi!

Eli teille 20:30 vai baariin 20:30?

JahRelainen kirjoitti...

Siis meille vois alkaa valuun tohon aikaa. Eli kaikki jotka haluaa liittyä minun ja markon seuraan, pyrkisivät tuohon ajankohtaan suorittamaan kyseisen rituaalin.

Helppoa kun Rättisitikan myyminen taiteilijalle.

Nyt soi taas theVentures.

Satu kirjoitti...

Hö! Musta raamattu oli mun juttu... Kai se on sit raahattava mukana tuo mun upea lohikäärme-kynttilänjalka ja mustat kynttilät, jotta voimme sitten myös messuta leipäkoneen rakennuksen lomassa.

Jonze kirjoitti...

Onpa rentouttavaa tuo pajatso.

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...