torstaina, joulukuuta 10, 2009

Oli puhetta Facebookissa että......

.....illan tuomarit olisivat alasti tuomarikopissa ja soittaisivat pelkkää tukkaheviä. Alakerran Mikosta en tiedä mutta ainakin tämä "epä-aitopoikakuorolainen" lähtee vuoden viimeiseen kisaan (taas kerran) ja hörppäseepä ehkä tuopposenkin. Ja mikäli olen oikein ymmärtänyt saattaa tämä olla viimeinen kerta kun Kauppayhtiöllä kisaillaan.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta en ole kuullutkaan. Miksi loppuu ja minne visa muuttaa?

Ei muuten ole ensimmäinen kerta kun olen pihalla asioista siksi, että niistä on tapana kertoa "kaikille" facebookissa. No, hyväksyn sen.

mackan kirjoitti...

Mukanahengaaja nostaa peukun pystyyn.

Satu kirjoitti...

Ei se paikka sittenkään taida muuttua. Hyvä niin, koska Kauppis on mesta paikka.

JahRelainen kirjoitti...

" Ei muuten ole ensimmäinen kerta kun olen pihalla asioista siksi, että niistä on tapana kertoa "kaikille" facebookissa. No, hyväksyn sen."

"No hyväksyn sen", heh heh. Niinku et heimonvanhin taas kertoo mikä on oikein mikä väärin.

Satu. Miks ei vaiheta paikkaa, ketkä päättäny?

Jonze kirjoitti...

Miksi pitäisi vaihtaa?

tommi kirjoitti...

Heimonvanhin? Facebook kävi hermoilleni ja tuo sosiaalisista asioista pois tippuminen on tietenkin vain hinta, joka poissa olemisesta pitää maksaa.

Mikkovee kirjoitti...

Nykyiselläänhän Musavisan tiedotus pyritään järjestämään niin, että asiat ovat sekä musavisablogilla, että Facebook-ryhmän sivulla. Aina se ei kuitenkaan toteutune täysin. Toisaalta uskoisin Facebookin kattavan nykyisellään jo isomman osan musavisakansasta, kuin blogin. Maailma muuttuu tommisein.

Majoriteetin sentimentti viittaisi siihen, että Kauppayhtiö on pohjimmiltaan oiva paikka järjestää Musavisaa myös jatkossa. 100% varmaa tietoa tämä toki ei tietenkään ole, mutta uskoisin KYn olevan erityisesti nuoremman musavisakansan mielissä primäärivaihtoehtona.

Ajankohtakin saattaa säilyä samana, sillä Kauppayhtiön keskiviikkoiltojen normaalista voittoa tavoittelevasta toiminnasta Musavisalle aiheutuneet tahattomat lieveilmiöt saattavat mahdollisesti minimoitua tulevaisuudessa.

Nämä asiat kuitenkin käsitellään tarkemmin kevätkauden aloituspalaverissa sitten ensi vuosikymmenellä, kun ollaan muutenkin kaikesta viisaampia.

tommi kirjoitti...

En tarkoittanut mitenkään valittaa, päinvastoin. Kun Facebook on paikka, missä de facto kaikki ovat tavoitettavissa, tiedotus pitää järjestää siellä.

Koko musavisablogin ylläpito on minusta nykyään vähän turhanpäiväistä. Tai voihan sitä päivittää, mutta kahta rinnakkaista systeemiä harvoin kukaan viitsii pitää yllä.

Nämä joukkueblogit taas ovat - mielestäni - sopivampia visatunnelmista raportoimiselle, musiikista mieleen pälkähtäneille ajatuksille tai kokemuksille, riitelylle tai vain sen kertomiselle, että kuulin hyvää bändiä, kokeilkaapa tekin.

Jäin pois Facebookista siksi, että ihmisten hölmöt mielipiteet kannatusryhmineen ja heidän arkensa ja tunne-elämiensä uskomaton yhdentekevyys ja pitkästyttävyys kävi mimosamaisen herkille hermoilleni niin, että otan aika paljon damagea ennemmin kuin sinne palaan.

Toisaalta vedonlyönnissä on jäljellä enää kaksikymmentä päivää, eli vuodenvaihteessa tulen ainakin kurkkaamaan miltä naamakirjassa näyttää.

Satu kirjoitti...

Jahve: Ei oo päätetty vielä mitään. Ihan yleisesti ollaan keskusteltu aiheesta ja sen perusteella uskoisin, ettei paikanvaihto saa kannatusta. Niinku MikkoWee kirjoittikin.

JahRelainen kirjoitti...

Itse kyllä kannatan paikan vaihtoa. Se olisi terveellistä ja ennenkaikkea vaihtelua.

Top-5

1. Perjantai 2. Piimä ja näkkileipä 3. Ilta-aurinko 4. Hiljaisuus 5. Olut (alkoholiton) Minulle kelpaa alkoholiton olut, myös kaikkein halvi...