keskiviikkona, joulukuuta 16, 2009

Aamun bloggaukset

  • Rolling Stone valitsi vuosikymmenen aliarvostetuimmaksi albumiksi The Killersin The Sam's Town (2006). Minä valitsen yliarvostetuimmaksi Wilcon koko 2000-luvun tuotannon.
  • Tommi on hyvä bloggaaja, mutta heittäytynyt turhan araksi. Tai sitten muuten vain "eksluksiiviseksi". Hattu kouraan ja oikeuksia kerjäämään?
  • Kuuntelin eilen Daniel Lanoisin konserttia. Mielenkiintoista! Toistaiseksi viikon täyttävin musiikkikokemus oli kuitenkin Coltranen Naima, automatkalla Kemjärvelle. Tapasin Inksun.

3 kommenttia:

tommi kirjoitti...

Nuo on poistettu siksi, etten aio enää kirjoittaa niihin. Se kyllä hämmästytti, että joku ehti löytää päivän tai pari levityksessä olleen Heleijaa-runoblogini!

mackan kirjoitti...

Onko sinulla uusi blogi?

tommi kirjoitti...

No tavallaan on, mutta olen lopettamassa kai sitäkin. En halua tulla tunnetuksi enkä sitä, että blogini pääsevät toisten sivupalkkeihin. Tai onhan se imartelevaa että luetaan, mutta se jotenkin rajoittaa omaa itseilmaisuani.

En mainostanut sitä täällä koska aloitin sen aikana, kun en lukenut Poikakuoroblogia. Ajattelin siihen aikaan, että on pelkkää ajanhukkaa pitää mitään yhteyttä ihmisiin, joita tapaa fyysisesti harvemmin kuin kerran kahdessa viikossa.

Bachia pääsiäisenä II

Carl Philipp Emanuel Bach: Joha nnes-passio H. 785: Leibste Hand! Ich kusse dich Elisabeth Scholl,  altto Basel Baroque Chamber Orchestr...