keskiviikkona, joulukuuta 30, 2009

Me ears are alight

Iggyn Raw Power-remasterin väitetään olevan kovaäänisin rock-cd. Muutenkin ihan kiinnostava aihe.

4 kommenttia:

JahRelainen kirjoitti...

Raw Power äänekkäin levy Nirvanan Nevermindiin asti. Soungardenin Superunknown syrjäytti Nevermindin. Superunknown syrjäytti RHCP:n Californication. Californicationin syrjäytti Arctic Monkeysin eka ja Green Dayn tokavika on toistaiseksi äänekkäin levy.

Loudnes war on tuttu juttu parin vuoden takaa, studiohemmojen lanseeraama liike. Ymmärrätte ton myötä ehkä oman kantani mp3 dissaamiseen.

Tykkäsin vielä jonkin aikaa sitten kirjoitella äänenlaadullisiin seikkohin liittyviä juttuja tänne blogille mutta asiaan perehtymättömät alkoivat kadulla haukkua hifistiksi niin lopetin siihen. Idioottimaista lokerointia johon en tahdo enää törmätä.

JahRelainen kirjoitti...

http://www.pleasurizemusic.com/

mackan The Vinyylirunkkari kirjoitti...

Mitäpä siitä välittämään, mitä kadulla puhuvat ja lehdissä kirjoittelevat.

Joten anna palaa vaan!

Anonyymi kirjoitti...

Olen huomannut kanssa, että kun vehkeet paranevat, vanhat levyt alkavat kuulostaa paremmilta. Tuorein esimerkki Priestin Unleashed in the East joka kuulosti muinoin pakettistereoilla aivan bassottomalta mutta jytisi nyt mukavasti. Uudet taas kuulostavat suunnilleen samalta kuin matkaradiosta ja ylenpalttinen loudness särkee yksityiskohtia.

Top-5

Grand Hotel Tammer Fit Wok (Verkatehtaankadulla) Laiska käveleminen  Päiväunet Ekstra-luokka (VR) Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tiiviimmin ol...