keskiviikkona, marraskuuta 04, 2009

Raw Power 3.0.

"Iggy Popin uutuus -versio albumista Raw Power: The Masters Edition, julkaistaan vuonna 2010." Lähde.

Vanha kysymys kuuluu: onko taiteilijalla oikeus koskea, muokata ja synnyttää uudelleen omia teoksiaan? Minun puolestani Iggy voi julkaista uuden version levystä vaikka joka vuosi - kunhan mitään alkuperäistä ei katoa.

En muuten yhtään ihmettelisi, jos Lou Reed tekisi saman tempun Transformerille (ilmestyi vuotta aiemmin 1972), jota pidän Bowie-yhteyden vuoksi Raw Powerin sisarlevynä. Ne molemmat viitoittivat tietä Iggyn ja Bowien huuruiseen dekadenssiin ja hermostuttavaan epävakauteen, Berliiniin. Tosin Lou Reed julkaisi oman Berliininsä jo 1973, mutta musiikillinen konsepti oli tuottaja Bob Ezrinin ansiosta tyystin eri, kaikesta muusta puhumattakaan.

Lopuksi ikisuosikkini Some Weird Sin ja valaiseva pätkä Iggyn ja Bowien kemiasta. Huomionarvioisia yksityiskohtia ovat Bowien taustalaulu ja Iggyn liike.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Igster voisi koota Raw Power-demot ja julkaista ne kunnon kokoelmana, jos tuosta lähteestä on vielä pakko kupata. Mutta eikös Iggy vasta ollut kyllästynyt typerään kitaranräimeeseen?

Antakaa Iggylle oma tv-ohjelma, jossa Iggy saa kiroilla, näyttää keskisormea ja vaikka esittää ranskalaista.

mackan kirjoitti...

Iggy Reality? Eiii...

Top-5

Siisti koti Bänditreenit YouTube-tilaukset Oma somevirta Karjalanpaisti Loppujen lopuksi some ok ihan okei, kunhan ei eksy turhan usein vier...