tiistaina, marraskuuta 17, 2009

Noin keskipäivän bloggausta

Toivottavasti tämä uusi orkesteri saa jotain mielenkiintoista aikaiseksi. Myös Mad Juana saisi jatkaa, sillä "Bruja on the Corner" (2008) sisälsi oikein maukkaita ralleja.

Aikakirjoihin myös merkintä, että uskon Torinon käärinliinan aitouteen, Jörn Donnerin kirjallisiin kykyihin (asiaproosa) sekä Kari Peitsamon & Risto Ylihärsilän lauluun "Ei oo jatsin voittanutta"*.

Päivän sitaatti puolestaan tulee Igor Stravinskylta (1882-1971), jota olen vuosien tauon jälkeen hiukan kuunnellut:

Harpists spend 90 percent of their lives tuning their harps and 10 percent playing out of tune.

*korjasin jazzin jatsiksi. Tuli vielä mieleen, että Takaisin Itä-Saksaan -levyltä (2009) löytyy myös monta muuta kivaa laulua. Suosikkini em. lisäksi on ehdottomasti hiukan surumielinen "I Feel so bad", mutta ei "Tulkaa kaikki Helsinkiin" siitä paljoa jää jälkeen. Onko se ironinen vai, riippuu luonnollisesti kuulijasta. Poikakuorolaisena (Roi) vättäisin, että vähintään hiukan!

3 kommenttia:

mackan kirjoitti...

Unohdin mainita, että kuulin viikonloppuna niin mainion koirajutun, että tuli Veikko Huovista ikävä.

Mackan kirjoitti...

En muuten tiedä, millä kielellä Stravinsky tuon alkujaan sanoi, mutta englanniksi se löytyi helposti.

Vielä hetken aikaa olohuoneen ikkunasta näkyy Ounasvaara. Sitten YIT pilaa maiseman.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä Tampereella on sivumennen sanoen - aivan uskomattoman pimeätä. Paksu pilvikerros maanpintaan saakka. Sääli kun ei ole mitään luksimittaria.

Top-5

1. Mustikat ja vaniljakastike 2. Discografioiden kuuntelu 3. Tampere 4. Kevät 5. Alut Pitkästä aikaa. Innostuin kirjoittamaan, kun kaverini ...